♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, May 9, 2011

♥ Dapat souvenir lagikkk ♥


Yehaaa ai ni kan if orang kasi souvenir simple pow dah punya happy giler. Bukan apa sebab ai tak pesan bermakna dia ada ingat kat kiter so ingatan pow sangat penting.
Yesterday mr husband bawa balik souvenir from Osaka lagi....pemurah sangat sang pemberi ni tiap kali travel mana-mana mesti kasi souvenir even coklat for us. Souvenir kali ni Adam more excited sebab dia minat benda nie....apa dia jeng jeng jeng....!



dapat crepe cookie yang penting covernya sakura shinkansen yang baru.



bila dibuka boleh jadi shinkansen toys la(kretif giler nihonjin)...Adam suka walaupun kertas jer hikhik...sebab dia memang suka beli shinkansen.


cookies pow sedap tak manis sangat we olls suka!


Arigatou Iwachi san antara nihonjin yang paling pemurah hati gitew hikhik. Ai doakan moga dia bertemu jodoh sebab dah 40++ belum bertemu princess di hati. d(~__~)!




8 comments:

Lady of Leisure said...

cantikya hehe.. sakura tengah musim lagi ke kat sana? bestnya.. patutnya haritu celebrate anniversary kat sana tapi tak jadi hehe.. lama dah teringin nak tengok sakura.. :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sakura dah habis 2 minggu lepas la dear...sekarang tinggal daun jer...dah nak masuk summer pow...next year boleh datang..kena timing betul2 sebab sakura kuar kejap sangat :))

Ijah EmoTemo said...

wahhh. best nya!

err ai nk jgk souvenir dr jepun.erkk eh tetibe. ekekek

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kasi SPM dapat semua A ...ai kasi special souvenir kat uols oke :D

anie,Nagoya said...

ai pun nak....ada tak???adam suka shinkansen ya....encem tak hero jepun yg baik ati tu?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.anie nak kena mintak kat otosan la hikhik
arr adam suka giler *____*
mamat tue oklah cuma bknlah dlm golongan encem....larikkkkkkkk @____^

Juwita Jamaludin said...

Ayu.. Kawaii souvenior tu.. Gambar shikansen.. Kadang2 geram dgn souvenior nihon ni ..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.ita::khennn...ayu pow suka benda yg kawaii dan unik :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...