♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Saturday, May 14, 2011

♥ Yang Di Nanti Telah Tiba ♥


Sepatutnya semalam nak update n3 baru but disebabkan blogspot buat maintenance so mood nak mengupdate hilang terus hihihihi....ai noticed bukan semalam jer sehari sebelum tue pun kena juga but kejap jer. Rasa lepas ni better beli hosting berbayar lagipun bukan mahal sangat pun bayar RM 30/40 setahun jer.


Ok 2 hari lepas parcel from mesia dah selamat sampai kat ai. Dah lama actually parcel ni ada kat tangan Syada sebab dia balik cuti kat Langkawi masa jishin hari ni, just last 2 weeks ago dia baru kembali ke nihon. Jauh parcel ni jejalan from Alor Star-Langkawi-Yokohama-Ibaraki back to Yokohama balik :-p. Saja tak suruh my mom pos direct macam selalu sebab mahal, selalu untuk pos laju paling murah pun RM300 kena bayar. Rugi oo sebab barang dalam tue kadang-kadang lagi murah dari harga bayar pos tue. TQ my sis sebab sanggup ke Langkawi kasi parcel kat syada :))


Ok antara yang aku suka ialah stok novel ai dapat juga baca MAID dan AD+IZ. But semua ai dah habis baca hahaha...giler kan! Susah nak stop bila dah start baca, novel ni ai follow kat P2U then dijadikan novel.





Selain tue dapat stok ikan masin dan ikan talang. Ai ni selera orang kampung skit yang makan pun ai ngan adam jer mr husband memang tak layan ikan-ikan gini(rugi sungguh).




ikan talang dan ikan manis...ai dah letak dalam plastic sebab dah dekat summer tak boleh letak kat luar nanti cepat berbau so better letak kat dalam fridge.


Then sepapan sup bunjut adabi gara-gara order kat baticrom memanjang habis...nie kira lepas geram juga la.



Kira lepas ni kena buat sup selalu la ngeh ngeh ngeh *___________*.




6 comments:

Aisha mimi said...

wahwahh..dpt stok ikan masin lg..haha..blogspot wat hal, nyampah plak rasa..nasib la 2hr ja...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sedap oo goreng ikan manis makan ngan ayaq asam plus nasik panas...tue pow terangkat taw...:-p

Aisha mimi said...

nasik panaih2 mkn ngn lauk apa pn mabeles..haha..laki aku peminat tegar ikan masin..p kuching usung ikan terubuk masin..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

terubuk masin x pernah try lagik...tapy aku suker giler terubuk...selalu bakaq...isyyy balek hr tue x dan nak makan...jrng irg suka terubuk sebab tulang banyak kan~

Aisha mimi said...

kat srawak kan glemer terubuk masin..goreng garing2 ngn tulang depa makan skali..aku ikan gelema masam suka ar..hehe..talang masam ka..sedapp..tp pyh nak dpt yg best..tenggiri masam mak mertua kak aku buat nyum nyum..masam masin..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Arr yg tue aku taw sebab Dulu dok bersidang kt pwtc mesti Ada juai terubuk masin nie...isssyyy ang dok citer buat aku terlioq jer la!(◎_◎;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...