♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, May 30, 2011

♥ KitKat wasabi ♥



uolls pernah try makan tak kit kat wasabi?
ai tadi mr husband bawa balek kitkat wasabi boss kasi souvenir from Shizuoka Ken
memula ingakan perasa green tea
bila try tak rasa sangat wasabi tue
but bila habis telan baru wasabi tue naik sikit kat hidung hikhik
yang ai tahu kit kat wasabi ni jual kat Shizuoka jer (but tak sure if another ken ada jual gak)
macam-macam benda pelik kat nihon nie...
uolls kena try baru tahu rasa macam mana *____^






4 comments:

Ijah EmoTemo said...

aiyark wasabi? huyooo. hebat tu. ekekeke. mesti pedih mata sikit2 erkk. ekeke

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ijah::nope dia org letak sugar gak la
tidak la pedas mcm makan ngan sushi tue
dah nama coklet kan...tapy still ada rasa wasabi noks :DD

Juwita Jamaludin said...

ayu.. mcm2 pelik ada kat japankan.. suka gak tgk.. tp akak tak pernah beli... tk pandai baca kanji huhuhuhu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.ita::ayu pow x pandai tapi belajar kenal huruf BA**,gelatin,beef, chicken etc...tapy selalu refer kat mr husband la hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...