♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Sunday, May 8, 2011

♥ Happy Mothers Day ♥


IBU IBU ENGKAU LAH RATU HATI KU
BILA KU BERDUKA
ENGKAU HIBUR SELALU
IBU IBU ENGKAU LAH RATU HATI KU


happy mothers day everyone yang bergelar MOM tak lupa my umi,MIL and SIL. This year dah 3rd year wish kat my mom thru phone tak der cake,flowers or hugs sob sob :((...ai ngan mom memang close macam kawan dan selalu hangout together.


Sukar nak paham hati seorang ibu melainkan kita sendiri menjadi ibu baru tahu bertapa berat memegang title MOM. Kasih sayang kena seiring dengan tanggungjawab.


This year for da first time ai dapat lil present from my son....really appreciated plus terharu pow ada sebab handmade from him. Dia kasi ai mini drawer dari kotak susu siap ada lukisan bagai kat citu. Yang ni ai dapat last 2 weeks ago masa perjumpaan with parents dekat youchien dan ai lihat sendiri macam mana kreatif nya Adam membuatnya. Walaupun murah tapi sangat bernilai bagai ai, bukan harga jadi ukuran cukuplah sekadar ucapan dan ingatan. Drawer ni ai pakai letak duit dan Adam happy sangat bila tengok ai guna mini drawer tue....*_____*


sensei tolong adam potong kertas nak letak kat kotak itew

tema lukisan itew Adam jer yang paham hikhikhik! *_____~

tara nie la rupa mini drawer yang Adam buat.




4 comments:

Ijah EmoTemo said...

Happy Mother's Day kaka ayu :)

p/s: mmg lukisan itu hanya adam yg paham ai rasa. ekeke. comel :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tq ijah @___^
wajib dia jer paham hikhik :D

anie,Nagoya said...

selamat hari ibu tuk Ayu....senyum n ceria selalu hendaknya....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

arigatou k.anie ...u too gak yer :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...