♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Thursday, May 19, 2011

♥ Congratulation my sista ♥


Eh dah 10 hari tak update blog sebab malas hikhik plus idea pun tak ada. Pendek jer n3 kali ni nak ucap congrats to my sis sebab dapat Anugerah Ketua Jabatan (AKJ) dulu di panggil Anugerah Dekan di kampus. Bukan mudah nak maintain CGPA 3.5 above every semester dan bukan mudah nak dapat pingat AKJ ni so i`m so proud of u dan dia tak pernah dapat CGPA kurang dari 3.5. Perhhh ai dulu study pun tak pernah dapat gitu...tak malu ngaku nie sebab main banyak kira CGPA cukup makan jer....*____^.


Alhamdulliah my sis just tinggal 1 semester sebelum nak konvo, tengah fikir nak kasi hadiah apa plak....last year dah kasi camera this year ingat nak kasi pakej jejalan ke Japan la sebab dia teringin nak tengok sakura sangat....insyaAllah if ada rezeki lebih plannya gitew la.Ameen!


masa cuti-cuti mesia last January..Adam,sis & ai (sila abaikan muka kami yang berbeza sangat tue...ramai cakap kami kawan bukan sibling hikhik)





4 comments:

anie,Nagoya said...

Tol tu,tak de gupe adik-beradik n tahniah pada u sis.

onedurrani said...

kak..omedatou utk adik akk...;)sy nk jd adik akk boleh tak?boleh dpt kamera juga...hehehehe...;)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.anie::dah agak...lali dah dengaq orang cakap gitew hikhikhik

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

aimi::tq cayang...meh meh nak jadik adek no brpa nie...hahahaha...alah camera murah jer yang oii :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...