♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, December 14, 2011

♥ WW (6):: Be Careful ♥

Be careful when uols received candy from Santa Claus etc!!! 












35 comments:

azam said...

:) janganlah terpengaruh.....
bahaya ni....dah ramai yang murtad...bahaya²

Anum said...

sangat bahaya
buang je

So Shy Lady said...

candy pun dbaptiskn juga kah? hmmm sungguh licik dorng tu ye! hati2

Liza said...

salam ayu....ada jugak yg mcm tu yer...ishhhh macam2 diaorg ni nk pesongkan org kan....teruk betul..

lieyalatif said...

selagi ade peluang nak sesatkan umat islam...selagi tu mereka akan cube dan terus mencuba kan sis...

seb baik sis up entry nie....harap ramai yg sedar...thanks sis!~

mamaNoriz said...

diam2 je ek...

dlm candy yg sedap leh palk terselit agnda lain...huhuuu

YONG JIAO XIU said...

huhuhu mmg tak phm apa2 la. ada benda haram eh dlm candy tu?

WuMing said...

Kat M'sia tak da kot.... tak pernah dapat laaa lagi...

aTy _faRed~ said...

eerr...tulis ape..?? tak paham ar...tapi kalau dah tengok n dah diberitahu..lebih baik berhati2 atau tak yah terime terus..

eiyzniey said...

Macam2 la skg..haishh
Bhya nyaaaa

Teratak Hami said...

Mmg kena berhati-hati gini.

Kalau "Santa" Melayu kat Mydin yg beri gula2, boleh ambil kan?

Kenapa ler ada jugak anak Melayu yg kemungkinan besar beragama Islam berpakaian seperti Santa....

Ijah EmoTemo said...

uish bahaya tu! mmg kena berhati2!

Ucu Faridah said...

banyak betul ikhtiar diorang nk sesatkn umut muslim ni ye..
jadi kita pun kena berhati2...tqvm bagi info ni...

ajumohit said...

Mcm2 agenda diorg ni ye, mntk jauhkanlah...header baru nice bangat ayu

Hanis MY said...

i pernah dpt dulu masa g outlet karuizawa... budak2 yang duk passing candies tu seme comel2 plak tu...

yatie chomeyl said...

dpt kat mana ni ayu?

kasihredha said...

tak pernah terima
harap2 tak akan pernah terima

Nadzirah K. said...

bahaya ni :)

Papa Mifz said...

buangkan ajer...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.macam2 taktik depa gunakan tuk sesatkn umat Islam.harap2 org2 islam yg terima ..buangknlah...

Dalila Hamid said...

bahaya la...nk menyesatkan org islam.. buang aja....

anymz said...

mmg mcm2 cara diorang buat utk menyesatkan umat islam..hati2lah..:)

@tune® said...

eeee...tak best nye...
jahat tul..ade cara nk sesatkan akidah ummat Islam

ieda said...

huhuhu memang kena hati2 lah kan dik .. risau je huhuh

Soo Hae Daa said...

oukk oww...sgt bhye ni kak ayu...mcm2 care dorg ni kan..isk2..nauzubillah....

sitiezahim said...

ishk ishk takutnye...

Cik TeN10 said...

pandai diorang kan..

i kan kl dpt pape dr member ke dr sensei ke mesti i belek2 dulu apa yg ditulis kat bungkusan makanan tu.. kdg2 ada benda yang kita takleh makan..

Asrul "iLham" Sany said...

ambik coklat pastu yg lain buang bley?? muahahaha

Zana Adieyza said...

bahaya la kes mcm ni kan..

si ngokngek said...

time shopping december mmg ada santa keluar,tp time tue pkai baju kurung,santa tk bgi ala-2 sedih je(time budak kecik)

skrg santa tue tak hingin aku nk tgk,,haha

Blog Skuter Merah Jambu said...

ish..bahaya...kena sentiasa alertkn bnd2 mcm nie...

Daddylicious said...

cubaan halus...

Hanamiko Sakura said...

cube fikir..
kenapa kita terima candy dri santa sedang kn kita tahu santa tak wujud... dan santa salah satu dr perayaan org kristian..
dah semestinya org kristian memang cemburukan org islam...dan cuba nak menghapuskn org islam...

iman kita senipis kulit bawang... jadi berhati2...

lebih penting... chek kalau ada tanda halal... buatan malaysia... hehe

Rtp Farra Arisha said...

so, you've to be careful always..=')

CIK JATT said...

macam2 cara diorang nak sesatkan orang Islam ni. bahaya betul. budak2 yang tak tau apa2 lagila bole jadi mangsa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...