♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, December 5, 2011

♥ Hadiah Dari Kekanda ♥

Hye uols hamboi ramai tak sabaq tak suruh ai update n3 hari ni....siap PM ai tak fb tanya mana n3 pasai handbag tue....ramai nya nak tengok hikhikhik....sorry uols today ai super busy sebab nanti petang kawan dari Iwate nak terjah kejap kat teratak kecil ai ni.


Chomell tak tajuk di atas??? kekanda la plak khen hahaha saja jer...ok actually handbag yang darl kasi ni ai dapat seminggu awal dari date bufday ai. Memula memang darl plan nak kasi masa 2-12 tue but masa tengah lunch hari tu darl ada tanya bukan u suka color pink ker??? ai jawab nope ai loikee purple yang ai survey hari tue...tengok muka darl dia mcam tak puas hati masa tue....then last dia cakap actually ai dah beli handbag kat u, pink color ingat nak buat surprise but u cakap tak suka pink plak....so jom balik tengok dulu...if  u tak suka gi Sano beli lain. Masa tu ai diam 5 saat nak proses apa yang darl cakap. Darl dah beli handbag??? bila? awat ai tak alert pasal ni...memula memang ingat dia gurau jer. 




Then sampai kat umah dia bawa kuar ...opocotttt terkejut ai memang betul-betul dia beli. Kali ni darl beli poppy leather pink yes baru ai ingat handbag ni dia ada tunjuk kat ai masa weols survey hari tue buat ai cakap nak purple then design jenis lain plus murah sket dari yang ni ngeeee. Then darl tanya ok tak??? if tak suka beli lain nanti....then ai cakap it`s ok ai like it...tak kan tak cakap tak suka khen dah susah payah dia half day naik densha gi sano outlet semata-mata nk beli handbag ni kat ai.....*nangesss terharuuuuuuuuuui*


taraaaa ini lah rupanyer...ada tali panjang & pendek...hot trend sekarang rite!

kat dalam plak mcam ni...like it


Lagipun not bad la bag ni...besar gituew....1st time ada leather handbag from coach b4 ai ada 2 jenis signature stripe  handbag so kali ini memang nak beli pesen lain plak ngeee. So bila tengok bila rega asal  ¥61000 (RM 2445) but darl dapat less 50% +20% so lebih kurang ¥24000 (RM962). Opocottt terkejut tak tengok rega yang murah gituew???? ai loikeee boleh beli 2 la kalo macam ni hahahaha (tamak). Ai suka terjah outlet sebab ada sale...if kat mesia rega gituew dalam mimpi jer la....if ada maybe yang second hand punya la. Tips ai terjah la outlet waktu hari biasa bukan weekend sebab less berlainan ikut hari, selalu weekend sale tak de banyak macam hari biasa but still di kira murah from coach kat mesia tue. Hope lepas ni coach kat Johor Premium Outlets tue boleh jual semurah gini la hendaknya. Nak lagi murah terjah masa Xmas nanti memang sale giler-giler punya sebab nak clear stok tahun 2011 ni.....woot woot rambang biji mata oooo!

Every bufday asyik request coach handbag jer...now dah ada 3 pewitttt...maybe be next bufday nak mintak brand lain plak la.....bila lagi nak merasa khen if pulang ke tanah melayu nak beli handbag gini pikiq 1000 kali lol sebab mahal hanya mampu pakai guess jer la hikhikhik!




Nota Ibu Jari Manis Ai:: Rasa macam nak bebel lagi but ada banyak keja tak setel...karang kawan ai sampai nanti apa pun tak siap ngeee....later ai terjah umah uols k...hugs ketat2  ♥ ♥







44 comments:

Ira said...

Woot woot! me love shocking pink too ^^ crossbody handbag mmg cool! :)

mizzkechique said...

cantek!!!

azam said...

mahalnya...tapi kalau mampu xsalah rasanya......cuma jgn membazir dah la...

hehehehe

selamat hari lahir sekali lagi ye

Anum said...

comfirm mahal nie

SEPHIA said...

omjayyy! ai sgt jeles sbb pink! betol la uols mesia sgt2 mahal.. :(

Aziela said...

aduhhh...cairr gilerrr gilerrr tgk handbag nie... mmg cun sangat2. Siyes mcm tu punya less? Giler bnyk diskaun dia... Kalau harga mcm tu kat mesia, kira mahal, tp kat sana kira murah kan.. 'Sekeping' jer not yen...hehehehhee. Mmg ur darl tu romantik la..hehehehhehe

アヌムちゃん said...

pink tuu..sangat cantikkkk....

YONG JIAO XIU said...

woaaaaaaaaaaaaaaa mahal tu, well for me lah yg gaji kecik ni.huhuhu. klo beli gak, jawabnya mmg la tak mkn nasik tu.
bertuahnya ayu!

Teratak Hami said...

Opocotttt ..... cantik!!!! Pink lagi tu, sangat comelll !!! Kalau Ayu taknak, pass kat akak. Akak tak mampu nak beli handbag memahal gini :(

Asrul "iLham" Sany said...

curlast, fashionista sgt....

:D

Asmara said...

wewit! cantik pinkish tu. biasa beli online lebih murah banding dgn outlet. siap buat jualan ke msia lagi. hikhik.. tp time oshogatsu mmg berbaloi la. last year sale 50kyen 3 biji beg. harus la angkat. :D
*pstt cik kam ye yg menyinggah tu. hehe.. kim salam dia eh.

Nieza said...

wahhh cantiknya h/beg pinky tu ayu...akak suka. sini tak ada lak outlet coach tu..kalau nk beli kena order online jer la.

anie,Nagoya said...

wow..wow..thn depn lebih dr tu.tahniah.nnt kita dating leh bergaya na...hehehe...

ieda said...

cantik berbaloi dgn harganya
tapi kalau akak x mampulahh huhuh

cik fadh said...

hepi bufday sis ! adiah fuhhhh mmg awesome..romantik hubby sis ;)

Rtp Farra Arisha said...

WOOWWW! handbag color pink? arisha pun suka :D hehe.

fazilzura said...

fuyohhh , nk jd ahkak angkt aci dak ? ahakssssss...

lawo tu wrna pink .. 2 way beg mmg trand now, tp bg ku mmg kemestian psl masa banjir , sling tu yg menyelamatkan keadaan

sitiezahim said...

cun cun..germany ni yg murah jenama esprit, st oliver..humm tp saya tak beli pon sbb tak guna sangat..nanti nak balik msia for good baru nak borong..hik hik hik..

sudipVSsenduk said...

cantik sangat! bertuah badan...

Yan said...

Masyallahhh.. cantik tu.. seromok yeee...

Amie said...

lawanya handbag, warnanya romatik...kat dalam lagilah meriah...

ajumohit said...

Cantiknya present Ayu ni, harga dia pas less mmg murah klu compared normal price, bestnya Aju ngidam juga tp x mgkn bleh dpt hihi

Soo Hae Daa said...

cantikk...!! i luv pink too..!!

Juwita Jamaludin said...

Yea dapat tgk.. Memang best dapat hadiah yg kita suka.. Akak pun suka handbag.. Hik hik.. Kat sini pun nak beli coach kalau kat msia x mampu den.. Mengeletar nak bayar.. Hihihi..:) ayu suka pink .. Cantik handbag tu..:)

kasihredha said...

cantikkkss
suka

Cik TeN10 said...

Seriusly kt dlm dia sgt comel !!! Wahhh mmg offer abes2an tuh.. Kt mesia nangis bertahun2 pn xdpt hrga tu !! I pn mcm nk terjah jgak cri handbag bru msa xmas ni !!! Dh lma xshopping !! Kempunan donggg ngeee

Hanis MY said...

cantiknyaaa boleh shoulder and sling lg sgt benri...

i jamin tahun depan pasti u dapat idaman qolbu G u tu hehe...

KizZ said...

Wuiyooo..kat belah dalam dia semat ah..

Ida,Japan said...

mmg woot la beg ni ayu....merah yg cantik....besar boleh muat apa saja....suka2..

Totie@Tomy said...

wah minat sangat coach...tak leh tengok sure teruja..

Zana Adieyza said...

cantik sangat!!!!!!!!! pink lak tu.. double suka!!

Mrs. Lady's Stylo said...

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

E-na Lovely Kitchen said...

best! best! best! ni peluang nak kumpul branded hb yg mahai kt mesia kan...last fri k.e-na p gotemba outlet 50%+30%....rembat gak seketui yg rege asal sama mcm ayu ni...klu kat mesia cnfirm tak mampu nak beli sbb rasa mahaiii sgt utk sebiji hb...happy belated birthday ayu...moga segala yg diimpikan menjadi kenyataan....sorry lmbt wish...pi berjalan ke gotemba, yamanashi, tokyo fri, sat, sun baru ni....blog pun cuti jap...;))

hafrawiey ozakawa said...

wahh..tersgt cantik..vogue gitu..hehehe

aanie said...

ouch..regenya...habes duit gaji sebulan ai..huhu....

Zatul Fakharuldin said...

waaaaa, bestye. sye nak sgt smbung degree di jepon.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kelasssss ko jahhhh.....

Syaima' said...

wahhh pink nyeee. hehe. orang dah usaha buat surprise mesti la suka kannnn.

Saiazuan said...

huyo :D

Nadzirah K. said...

cantiknya,
btw,happy belated birthday :)

So Shy Lady said...

wah hg after disc pun mahal jugak tu!
tak pe, hb sayanggggg ;P

akk pun tjatuh cinta dgn hnd bg kaler merah jugak lately ;D

aTy _faRed~ said...

cantik nyer...!!! besh dapat hadiah bag..:) dah lame tak beli handbag macam tu..:)

Hanie_Dew said...

perrghhh... poppy leather..pink pulak tuu..adei << kejelesan melampau. hahahha..

best la tiap bufday request yg mahal sekali kan. bukan selalu. setahun sekali jew pun. hihihii

nyonyacyber said...

shocking pink!!!!! sukanyaa aku tgk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...