♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, December 2, 2011

♥ 02-12-11 TODAY IS MY BUFDAY ♥

Woot woot finally 02 December datang lagi alhamdulliah di panjangkan usia setahun lagi, sangat ureshii sebab jatuh hari Jumaat yang mulia. Terasa macam sweet 19 lagi hahaha....sungguh tak terduga bergini putaran hidup ai...10 tahun lepas hidup masa terkinja-kinja berseronok ngan kengkawan lagi. Target nak kawen 25 tahun dan anak ada anak b4 umur 30 tahun but Allah memberi nikmat ituew awal dari di jangka...berkawen dan mempunyai anak dalam usia muda tak sampai 24 tahun lagi syukur alhamdulliah di atas segalanya ya ALLAH.




Finally ai turn 29 this year...tak der muda lagi but jiwa dan cara cakap ai masih lagi macam remaja...woot woot ituew penting bukan...jangan biarkan age mebataskan kiter...but biarlah bertempat dan berpada ....karang orang cakap tak sedaq diri plak ekkk....dush! Sapa same age ngan ai right click cepat....mesti ada yang baru tahu age ai hari ni ngeee....if muda setahun dua ngan ai don`t call me kaka ...DUSH dasar tak malu khen...feeling muda gini la jadinya *____~


Di sini nak ucapkan ribuan terima kasih,thanks, arigato, kamsahamida, danke di atas ucapan hepi bufday to me..... received from fb,twitter,blog, email, SMS & call semua ngan nada terharuuuuuuu (lap ayaq mata) di atas ingatan yang tak pernah putus dari uols semua. Tiada benda yang paling berharga selain doa yang baik-baik buat ai...ouchhhh!


Today celebrate sikit-sikit jer weols anak beranak....tataw nak buat menu apa hari ni...if rajin nak bikin cake sket tengok la macam mana nanti. Sepatutnya hari ni weols terjah SANO OUTLET untuk beli handbag yang weols survey hari tu but but darl dah kasi surprise plak. Next Monday ai citer detail oke...bawa-bawa bersabar uols ngeee! ai kasi mukadimah pic dulu hikhikhik.


 jeng jeng jeng...dapat surprise handbag dari darl woot woot....arigatou darl...luv u ketat-ketat la ♥




jom nyanyi lagu hepi bufday





Happy Birthday to You
Happy Birthday to You
Happy Birthday to Ayu
Happy Birthday to You.


From good friends and true,
From old friends and new,
May good luck go with you,
And happiness too.


How old are you?
How old are you?
How old, How old
How old are you?


Happy Birthday to You, cha, cha, cha.
Happy Birthday to You, cha, cha, cha.
Happy Birthday to Ayu
Happy Birthday to You, cha, cha, cha.






54 comments:

Amie said...

happy birthday to Ayu...happy birthday cayanggggg.... fikirkan diri sentiasa muda, jadi taklah rasa diri semakin tua...kih kih kihhhh

Anum said...

happy b'day sis
hehehe.
semoga dipermudahkan segala urusan

azam said...

selamat hari lahir ke 29
muda lagi tu......hehehe

nice present :)

Teratak Hami said...

Happy Birthday Ayu :-)

Nak tengok, nak tengok ....

lieyalatif said...

hepi besdei dear!!!! semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan bahagia selalu....

tang adiah tu yg syok tuuuuu...wooowwww!!! mesti cun melecun tak....auwww...daku plak tak sabar nak tgk hiihihihihi....

Ida,Japan said...

Nak nyanyi dulu utk ayu.....
'hepi birthday to u'
'hepi birthday to ayu'
'hepi birthday to u'
muda lagi ler dia...belum jejak 30 lg tuuuu
semoga sentiasa diberikan yang terbaik olehNya..
wahhh...COACH!!, i like it...bestnyer dpt hadiah, semestinya beg tu cantikkan

▪imie fatima▪ said...

hepy bufday dear,wish u hepy alwiz.. dis month i pun byk special date ti celebrate.. suke =D

Umie said...

uolsss... ai datang wish kat sini plak..hehehe

happy birthday dear...semoga yg baik2x aje datang kat hidup uols & family...take care ya!

アヌムちゃん said...

hepi besdeyy k.ayu...
sonotnyeee dpt beg idaman hati..heeee

Ria said...

hepi besday kak Ayu..da lme jd silent reader..bru hr ni nk comment..i kn pemalu..hehe.Semoga panjang umur diberikan rezeki yg melimpah ruah..Amin..

Zana Adieyza said...

happy birthday my dear...

semoga terus dimurahkan rezeki, bahagia selalu dan diberkati Allah hendaknya...

hugs!

laskar pelangi said...

epi besday kakak yang jauh disana...sama macam besday adik pelangi yg bgsu:) Hehehe;)

semoga dimurahkan rezeki dan berjaya di dunia akhirat.insyaAllah


:)

Asrul "iLham" Sany said...

fashionable sgt darl akak...curlast...

hepi bestday dan menten jd ohsem

:D

Little Syrena said...

Hepi BIRTHDAY, Auntie AYUMI!

Syrena LOVES you!

=)

Hanie_Dew said...

perrrrghhhh mukadimah pun meletop tu.

happy BESTday..urrmmm..lady ayu.
may all your wish come true. semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki (adik adam.kekeke), dan sentiasa muda selalu.

Hanie_Dew said...

happy sweer-29. age is just a number. don't be shy to reveal it!

Asmara said...

HB to you! moga terus dirahmati dan diberkati. Amin..
*u muda setaun dua dr aii so dont call me kaka. wakakaka..

SEPHIA said...

Happy Birthday Lady Ayu...:)
Jelas ai dgn kehadiran coach itewww!

Aziela said...

heheheh... funny la ayu...nyanyi lagu besday sendiri... cayalah...

May all the best thing in the world stays with you all the time... Amiin.

wa khairul onggon said...

Selamat hari lahir... semoga bertambah kesihatan, pjg umur utk beribadah dan berbahagia selalu disamping keluarga tersayang :)

Juwita Jamaludin said...

Ayu.. Sama mcm komen as la.. Kita beza 2 thn je so tak yah berkakak2 la.. Hahaha

Nieza said...

Happy birthday to u dear!! muda remaja lagi ni..hehe. apapun akak doakan semoga ayu sentiasa dirahmati Allah selalu..best dpt hadiah tu.tahniah yer:)

ajumohit said...

Ai tua setahun je Dari Ayu hihi, Ayu, selamat hari lahir, mg dipjgkan umur n murah rezki, smg bbhagia di samping kluarga tsaysng

fazilzura said...

HAPPY EBSDAY DEARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...

semoga pjg umur, murah rezeki ...

* wah2 besh nye hadiah besday thn ni ye

aanie said...

wootwoot...
happy besday ayu....kita sebaya..hehe..
bestnya hadiah..

ieda said...

eppy bday buat ayu ...
semoga sentiasa di limpahi rahmat dan kesejahteraan di perantauan ..

di berikan kesihatan yg baik agar dpt pulang dengan selamatnya nanti ..
nak jumpe nie .. teringinnn sgt :)

et said...

eppy bestday puan ayu yang menawan..hahaha
moga sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik, dilindungi Allah sentiasa,gembira dan bahagia selamanya..
wah hadiah depa best gitu..juling mata i nengok..hahaha

Kamalia said...

Ai komen kat cn pulok naa..hppy birthday ayu..
*xsbr nk tgok leather hbag tuh*wee..
nexweek ai nk trun tokyo,tp ari isnin pastu selasa dah blik sini blik..ai da jnji dgn yu nk jumpakn tp mcm xsempat je..xpa ka??sobs..jgn marah tau;)

Papa Mifz said...

Happy bufday,semoga panjang umur murah rezeki,amin

YONG JIAO XIU said...

hehe br tau umur, klo tak mmg atas gambar kek tu dah letak umur ayu dah. wow coach tu! hehe nak tgk! nak tgk! ni g mana ni? dpt package g melancong(hani-mun)sekali ke.kekeke.

Soo Hae Daa said...

kakak..!! zhu ni shengri kuaile..!!

have a long happy life ahead kak ayu..!! =))

otanjoubi omedeto..!!

Rtp Farra Arisha said...

happy birthday, HAPPY BIRTHDAY TO YOU! have a very happy an blessed birthday..hihi.

model pakaian muslim wanita said...

wow great post thanks.

Run Away said...

apy b'day ye...semuga apy selalu...;d

Hanis MY said...

happy birthday gojes! wowww seswai... dpt hadiah pun gojes... semoga berbahagia dunia akhirat... i very d busy... lepas minggu depan baru free sikit.. busy rasa cam takleh bernapash tulunnnn...

ABU said...

selamat harijadi.. semoga sentiasa diberkati oleh Allah swt dan dimurahkn rezki..aminn..

kasihredha said...

happy birthday
semoga dilimpahi kasihsayang, rezeki, kebahagiaan dan kesihatan yg baik

EpoLღKekunangpelangi said...

Amboi-amboi.. sempat lagi sambut hari jadi ni. Alhamdulillah lah kan..

p/s : Tak ada makan-makan? eh? :P

Munnafendy said...

yeayyy!! hepi bday akak =)

bestnye akak blum 30 anak da besau

Cik TeN10 said...

Happy birthday pap !! Pap !! (tepuk tangan)

Berjiwa muda itu penting.. Rahsia awet muda tu..ngee jeles ngn mak cik mak cik jepun.. Even dh berumur 40 stil nmpak young kan..

ciK LyndaWawa said...

happy bday dear..=]

Saiazuan said...

happy belated bday :D

Teenager Housemaid said...

wahh...happy birthday to u..
happy birthday to u~
may Allah bless

Fatin Mraz said...

selamat hari lahir ke-29... kan?

fm dah masuk 3 series.. huhuu..

fm nak nyanyi gak lah..

allah selamatkan kamu,
allah selamatkan kamu,
allah selamatkan lady chenta...
allah selamatkan kamu...

=}

p/s: tak sangka target kita sama.. it just fm kawen lewat sikit dari target tapi yg penting dapat anak b4 umo 30..
ada plan nak tambah lagi ke..hiks hiks

L said...

hp befday sis.. hehe.. sori lambat seket..=0

jom baca kejap..=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

zaty luvlianncezzz said...

gempak siott hadiah ! :) hb dear!

Jum hayati di sini (^o^)
movie melayu jangan sampai jadi sampah

teha said...

hye.. epy bday ! sori lmbt wish :)

Daddylicious said...

fuyoo riban2 hbeg tu....selamat hari tua yer...:)

CIK JATT said...

Wah! dapat surprise. bestnya. happy birthday! i lagi tua la dari u

vanillasnow said...

Happy Belated Birthday! ^.^

Hanie_Dew said...

cepat la nak tgk hadiah!

anymz said...

hug ayu ketat2 sambil wish happy birthday ayuuuuuuu..:))))

Izzy said...

Oh my god the handbag is to die for! I love it!!! jealous much!!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hapy besday dear.....moga dipanjangkan umur n dimurahkan rezeki....

terlambat sudah daku meng"wish"kan...boleh terima pakai lg kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...