♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, December 28, 2011

♥ Kenangan/Coretan Tahun 2011 with LoVe ♥

Lagi 3 hari akan melangkah ke tahun baru so wish uols happy new year kat sini esok dah start Fuku Yasumi /  winter holiday selama seminggu so maybe blog ai pun akan yasumi sekali lalalala. Tak de nak jejalan mana sangat sebab samuii/sejuk kat sana sini but maybe akan turun Tokyo & Yokohama kejap tengok keadaan si Adam yang tetiba demam plak start hari selasa lepas tak ok2 ni....if dia ok boleh terjah if not duduk diam2 dalam umah jer la *___~


Ok jom tengok kenangan ai sepanjang tahun 2011.

1) January 

main yuki @ Nikko skijou


10 days cuti-cuti Mesia 


2)March

Nyuen Shiki @ Umegahara Youchien for da 1st time


haru/spring....nano hana, tulip & sakura


3)June

natsu/summer @ Tokto Disneyland


4)August 

Bodou Gari

5)November 

aki/autumn @Nikko


gerhana bulan


6) Jumpa geng blogger nihon for da 1st time

Ida, Murni, Hanis, Iryd & Lia...hugs ketat2 uols


7) aktiviti youchien adam sepanjang 9 bulan.




Ikutkan banyak lagi but ai ambil yang penting2 jer kang berjela2 plak pics tempek buhsan uols nak tengok ngeeee.... so wish uols happy holiday k....have a safe trip pada tomodachi yang nak gi jejalan jauh2 tue. @_@






36 comments:

ajumohit said...

Paling suke bulan august and November tu Ayu, sukenya tgk!!! Itu mesti Kenangan manis sebab Makan anggur Manis hihihi

Zana Adieyza said...

seronok kan bila dapat imbas balik apa yg telah kita lalui dlm thn ni.. hope thn depan lebih bermakna utk kita semua..

Asrul "iLham" Sany said...

super kawaii :D

best kan ada ngan kesayangan2 sepanjang taun :D

Teratak Hami said...

Sejuk2 kena kurangkan berjalan la. Takut demam etc. Kesian Adam !!! Tapi kalau dok terperap kat rumah pun takut jugak. Kang perut lapar je :-)

Munnafendy said...

tak syak lagi...u mmg bertuah =)

Hanis MY said...

weee i like i likee... semoga tahun 2012 lebih bermakna! insyaAllah mana tahu adam dpt adik :)

mizzkechique said...

aiols teruja tgk gmbr² tu.. agak² bila nk balik mesia ni..

sitiezahim said...

ooo ada balik msia jugak ek...hehe..selamat tahun baru ayu..dah nak welcome to club 30-an dah..hihihihi

Rtp Farra Arisha said...

whoaaah, all these are such a great experiences and moments! you will miss these so damn much after this! ;)

Papa Mifz said...

wah yg bulan november tuh romantik gitu...

kasihredha said...

tertarik dengan anggur ituuuu...
sedappppp

Schajar McFlurry said...

banyak kan pengalaman tahun nie... seronok betol! =)

Aziela said...

waa....sonoknyaaaa nak jalan2... Enjoy the holiday...

aanie said...

seronoknya tengok.....pengalaman kan duk tmpt org..dpt rasa 4 musim....wahh, syoknya....

Nieza said...

assalam Ayu, akak lama tak bw juga ni..bz jer hujung thn ni.bz shopping time sale pun yer juga..hehe

best tgk gambar ayu ni ,seronok kan setiap musim ada kenangan yg tersendiri. bila pula nk blk Malaysia terus?

Juliet_iRa~" said...

wahh sukanya gambar akk ngan hubby ms autumn!heeee :D

mcm cte autumn in my heart da..heee

Jue said...

Wor wor gabungan yg mnarik bg ksimpulan thn ni. Sgt mberi inspirasi pd aku utk wat entry sbegini weh! (kna tanya tahap krajinan jap haha)
Aku msh ingat entry psl ko post hr bsukan tu yg panas giler *kalau x clap* ngan gambo romantik ko & asben

ieda said...

seronoknya dikk
banyak kenangan kan ..
semoga kita dpt yg terbaikl layiee di tahun depan

Ijah EmoTemo said...

heee best nengok2 gmbr ni uols! ala2 mengimbas kembali kenangan gituuu ngee

sudipVSsenduk said...

semua aktiviti di atas tersangatlah bestnya! sangat cemburu..

Selamat Tahun Baru 2012, moga dipermudahkan perjalanan hidup anda sekeluarga walau di mana jua berada

Hanie_Dew said...

kejap je berlalu setahun kan. sama macm jue n3 ni buat inspirasi buat entry year end closing.

seronok la kehidupan korg sekeluarga..tak bosan pun tgk pix. suke lagi. hehehhe

Kamalia said...

Adam demam ka?odaijini adam kun..
Ai pun xpi mana cuti ni,pi skijou yg dekat ni ja..
Semoga tahun depan tahun yg mmberi makna pada uols..

Hanamiko Sakura said...

wahhhhh! kenangan yang paling indah..=) tahun depan lebih baik dari tahun ini... betul tak?? =)

CIK JATT said...

wah! u look so happy there with ur family. suka tengok

paling suka yang roamtik tu...yang november tu....:)

jeBateja said...

tang bunga tulip tu....mmg hensem....ahakz.....

LAici KAng Ais said...

speechless lah tgk gmbar ni.ohsemmmmmm!

Daddylicious said...

semua gambarnya sangat cantik2 tak payah baca pun dan suka...

Nadzirah K. said...

cantik2 nye gambar,jeleznye :)

YONG JIAO XIU said...

btul org ckp pictures can express the words and feelings. hehe

EmpayarUtama said...

Ini betul-betul album hehe

Hanie_Dew said...

hihihihi..sama la dulu time study masih menten.makan malam berat berat pun kurus lagi. berat tak pernak lebih 49kg.

now dah keje. oooommmyy goat! makan sandwich hari hari pun pipi boel kembung. *gemuk la tu*

Ida,Japan said...

all nice!!...sweet memorie 2011 kan ayu....pasti dibelek2 bila balik m'sia nanti

Juliet_iRa~" said...

bila akk balik malaysia?

cuti summer ek?

cik ika said...

wah..best giler..

mamaNoriz said...

alamak, jeles tahap gaban!

tiap2 bulan gi tempat best!

hepi new year ;)

Asmara said...

seronoknya! byk memori gitu. akk mmg tak smpt nk list. hehe.. rajin betul ayu. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...