♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, April 4, 2011

♥ DIRI DI UJI LAGI ♥

Pendek saja entry kali ini....Dah lima hari ai tak update apa-apa kat sini but alhamdulliah ramai juga sudi singgah. Maybe ai take time nak berblog balik di sebabkan kesihatan yang sangat tidak mengizinkan untuk duduk lelama depan pc nie. Dugaan dari Allah ai terima ngan redha...orang cakap setiap musibah yang Allah turunkan bermakna Allah sayangkan kita. Dan dengan mushibah tue diri semakin dekat denganNYA, insyaAllah ai just need time to recover. Doakan yang terbaik yer kawan-kawan. .


After this jangan tertanya-tanya di mana ai sebab ai akan silence beberapa ketika. InsyaAllah bila diri makin pulih ai akan kembali berblog seperti biasa.Semoga Allah mempermudahkan segalanya!





5 comments:

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu : take care ye : *hug*

Cool Lean said...

Jaga kesihatan Ayu... dalam keadaan yang masih serba kekurangan disana... Rehat serehat-rehatnya dan moga Ayu cepat sihat... :))

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Ijah::tq adek ....big hugsヾ(@⌒ー⌒@)ノ

Cool lean:: terima kasih akak...insyaAllah dgn izinNYA(*☻-☻*)

nyonyacyber said...

beb.. aku doakan yang terbaik utk ko.. jaga kesihatan yer dear.. dugaan bertimpa2 tu tandanya Allah sayangkan kita.. insyaallah aku harap ko tabah menghadapinya!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tq peah...slow2 kena ubah habit if nak cihat...doakan yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...