♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, April 26, 2011

♥SEM@NG@T♥


Bersarang lagi blog ai ni...so hari ni kena buat juga new n3 if not sampai ke sudah tak update hikhik. Start awal minggu lepas ai dah start buat rutin baru (ayat tak tahan hikhikhik) merajinkan diri untuk wakling dan cycling selama 2 hour. Di sebabkan Adam dah gi youchien so banyak free time dari duduk buhsan kat umah baik gi exercise tak gitew?


Memula ai start walking half km then baru naik basikal keliling Jyou Hoku uolls (sila percaya oke). Dah lama rasanya tak cycling ada dekat setahun lebih tak pegang basikal tue. 1st day memang segala urat rasa sakit yalah nampak sangat ai ni `sangat rajin exercise` now dah rasa ok. Semangat nak kurus lagi sebab jeans ai dah ketat balik huwaaaa!


Meh nak share ngan uolls basikal tua ai ni hikhik...ai naik basikal ni jer bukan basikal race tue..kira oke la dari tak der langsung ekk. Hope semangat ni tetap teguh dan jitu lepas ni sebab start summer memang panas giler plus nanti masuk bulan posa macam dah tak sesuai ai nak buat benda ni bila panas terik kan. so kena pikiq benda lain plak nak buat lepas ni *_____*! So uolls buat apa ek? gi gym ker???




kirei kan tulip tue...ai sanggup buat muka tak malu letak basikal kat citu hikhik actually ni sekolah rendah Jyou Hoku...ketidaksabaran nak gi lepak kat ladang tulip this weekend...yipeee!



10 comments:

IDA said...

dah byk masa terluang la skrg kan.bestnye.saya jugak takde masa utk diri sendiri.bolehla lepas ni ayu cari hobby baru..kalau ida suke sgt lepak2 kat kedai hobby/kraf ada mcm2 benda boleh beli n buat mcm2 :-)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

anak dah besar ok la...ida anak kecik lagi nak buat macam mana pasrah jer la...minat gak kraf tapi kena org ajar la...ikut buku x pernah jadi...adakah tanganku mmg x der seni?...huwaaa!

Ijah EmoTemo said...

kaka ayuu.... sila ambik gmbr tulip byk2 dan tag ai dkt pesbuk ye. ekekeke.

teruja dh ni. hik hik.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Ijah::insyaAllah
Hope tulip tue oke lg sebab lately weather x elok
Meraung ai nnt (`_´)ゞ

Nieza said...

wah ayu dh keluarkan bicycle tu baguslah nieza pun nk kena kayuh jugalah nanti..dh lama bicycle dok tidoq dlm stor tu..haha berat dh berkilo2 juga naik sejak dok sini asyik msk dan melantak jer kejanya..hehe

onedurrani said...

kak ayu...bestnye byk masa terluang...sy ni ade impian je..tp xtercapai2 lagi..xtahu la bile nak tercapai..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nieza::x blh nak tangguh jer
if dok tunggu sampai bila la ayu x bersenam hikhikhik...chaiyokkk!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

aimi::x per sabar untuk 3 4 thn lagik
sebab ur kids semua kecil2 lagik...cian dia org perlukan ibu d sisi selalu...
x per dari impian jadi nyata, never give up oke!

anie,Nagoya said...

good girl.....basikal kkanie dah berkarat.tak leh nak kayuh.kalo kayuh.terus ialng berat badan.hahahaha.....bdk suruh beli baru nak jln2 sesama smbil berbasikal...mleh le...umah berbukit....kejong kaki

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hikhik k.anie tak payah naik basikal dah sebab badan menten kurus...ai jelezzzz....jln berbukit lagik best mencabar diri naik turun hohoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...