♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, April 18, 2011

♥ Last Sakura ♥



Sabtu lepas ingatkan hujan so plan nak duduk kat umah layan movie jer tak sangka weather ok plak so tertiba mr husband cakap jom kita lunch kat koen...ai ngan blurnya cakap la nak hanami lagi ker??? then dia cakap jom la sebab sakura dah start luruh maybe next week dah habis. So ai sempat buat bihun goreng jer sebab pagi tue dah lunch nasi goreng cina. Gi pun koen dekat umah jer kat situ ada 2 side sakura pink dan putih, senaja pilih pink sebab last 2 weeks hari tu dah tengok sakura putih. Hope uolls layan pics tak seberapa ni sebab malas nak menaip panjang-panjang lagipun saraf mata asyik sakit lately. Sila abaikan muka ai yang comot itew gara-gara tak sempat nak berhias diri aka makeup....nasib baik ada spec itam kesayangan ai itew boleh juga cover line hikhikhik.











9 comments:

sephia said...

beshlaaa..! terhengen nak pegi sana..:-s

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Apa lagik ajak la oppa dtg ヾ(@⌒ー⌒@)ノ

sitiezahim said...

amboiii eppi famili bes nye saya tengok..hehehe..btw mmg sangat cantik kan sakura..alhamdulillah dapat gak merasa tengok sendrik..:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

alhamdulliah rezeki kan CT....:))

Nieza said...

wahhh cantiknya view sakura kat sana tu...teringin juga nk ke sana nanti...:)

NurIzza said...

cantik nyer!!! tign nak tgk real..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nieza::insyaAllah murah rezeki pasti ketemu yer :))

nurizza**hye dear...cantek sgt sakura but now dah habis...tunggu tulip lepas ni plak

sephia said...

tggu oppa abis blaja..akan smpi la ke sana hihi *berangan2

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

segalanyer bermula dari angan-angan...hikhikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...