♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, January 6, 2016

❤️Koyou & Illumination❤️


Throwback Entry (31102015)  

Mohon bertabah edisi lempaq belakang lagi lol. Baru gigih nak bercerita khen...Weols gigih nak berkoyou aka tengok daun momiji/maple leaves & ginkgo leaves kat kawaguchiko from chiba take 2 hours gurai juga nak pi from Chiba. Weols pi bukan masa peak so can enjoying the scenery but ai noticed ramai giler tourist from China lol..


  Yellow & Red the best colors during 秋/autumn ...im in love ❤️


my loves ❤️❤️❤️❤️❤️


Princess miss sugar...happy girl, happy me .


jejalan area lake...suhu 10 deg that time....寒い/cold yo sebab kat chiba 18 deg kihkih. 


After 2 hours jejalan area tu weols decide nak singgah YOMIURILAND nak tengok illumination ai panggil lampu lip lap lip lap (-_-) . Sebab on the way balik pun...kat Tokyo.


sebab dah sampai lewat so weols beli night pass yang harga ¥1800 (RM66) per person (adult) , ¥1300(RM47) for kids... boleh tengok illumination and 25 night attraction except ferris wheel. Orang ramai juga sebab masa tu ada event halloween plak..boleh  tengok macam² costumes depa pakai. 


susah nak snap pics masa malam ni...susah nak focus  (@ p @).


colorful ...nasib baik pi masa tak berapa sejuk if not jenuh beku kihkihkih. 


ada water illumination juga ...ada 4 areas macam² theme depa buat...creative sangat nihonjin ni.


banyak juga attractions yang weols masuk tapi tak sempat nak snap pic  (^?^).


Yomiuri land ni ada water theme park gak...depa open pool during 夏/summer ...orang jangan cakap la ramai giler. illumination ni ada during 冬/winter jer...













© 2009 - 2014 LadyChenta - All Rights Reserved.

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow seronoknya

NanyFadhly said...

Serious illumination lights tu lawa sangatttt... I belum tengok mana2 illumination light lagi ni..haishh..

Hopefully sempat.

MizzTina said...

cntik giler lampu lip lap tu.. klu bw anak sy ni, sure suka sgt..

SHERWIEYNA MUZZAWER said...

Amboi amboi aktifnya dia update blog..hehehe. chaiyok chaiyok daling. Lepas ni tak boleh dah malas malas tau..selamat tahun baru!

Cik Puan Eka said...

Assalamialaikum kak amboi beso dh anak dara tu comelll.

Cantik gila lampu. Klu bawa adra ni msti dia suka hihihi suka sgt tgok lampu

Nabila Syifa said...

Wah..gambar semua fabulous

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...