♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Thursday, September 27, 2012

♥ Mini Reunion, Blogger friends & BFF ♥

AsSalam,Hola,Konichiwa


N3 yang BERKARAT lagi... dah sebulan after back cuti² mesia baru nak update haiyoooo mood berblog makin turun lately suka baca jer nak update MALAS!!!! Banyak n3 yang nak update tapi ader penyakit M ni tak jadi 1 keja pong uwaaaa hentak kakiiiiiiiiii。。。。。。


Ok masa raya ke 3 tue ai attend mini reunion my classmate. Ingatkan ramai yang gi rupanyer tak sampai 15 orang pun dan yang penting ai sorang jer BUNGA di keliling KUMBANG. Memula ramai respond nak terjah last² NON HADO. Busy beraya kata theyols tak per maybe next time kena arrange la jawabnyer ... dah berfamily ni memang susah sket nak berkumpul reramai gini lain la zaman single dulu. Ai late almost 2 hours sebab balik from penang then highway super duper jammed...cian theyols terpaksa tunggu nak jumpa DIVA pencen ni DUSH!!!. Sampai² dah tersedia ayam ataih meja...theyols belanja weols plak...hukhuk terharuzzzz oke macihhhh..toceh²...arigatou uols ♥ ♥


 taraaaa lagenda budak noti zaman sekolah dulu....alhamdulliah  semua dah berjaya sekarang dan yang penting makin SIHAT theyols *oppsss termasuk ai gak la hahahaha


Raya ke5 kot weols gi beraya di rumah blogger Ida & Nuar kat umah PIL di taman PKNK 1 taman ngan rozita che wan ngan ayu raudhah uols...curlastt gituew ngeee. Dulu masa Ida dok nihon 2 kali dia terjah umah ai kat 小山 ni but ai tak sempat nak rasa masakan dia sebab dah back for gud. Malam tue finally boleh rasa ayaq tangan dia...perhhhhh sangat malatoppppp da bomm gituew. ありがとう ne for superb food & layanan kat weols.


kasi GEGAR umah theyols malam tue...hujan renyai hari tue sesuai plak menu laksa yang ida buat kan weols....ai tambah 3 kali oke *lap peluh kat dahi...macam mana tak bamok gini* siap tolong perabih yang darl punya...oishiikataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Umur panjang & ada rezeki boleh jumpa lagi...nuar pun jemput la ke umah cian sebab theyols wife & husband PJJ now...sorang kat nihon sorang kat mesia....demi anak² rela berkorban gituew....*bow...


beraya di umah BFF aida...selalu kat mesia dia terjah umah ai...this time ai not available *asyik berjalan jer* so terpaksa gi umah dia...dah lama tak datang sini. Ini lah niece kepada baginda Yang DiPertua Agung YM Sultan Abdul Halim. Hat terbaek & humble person  yang pernah ai jumpa like mother like doter....weols kawan since kat unitar lagi dah 12 years. 


B4 ai fly back to 日本 ai sempat jumpa blogger Cik Peah *nama fofuler di beri* for da 1st time. Weols ni actually kenal kat fesbuk since 2008 dia antara kawan yang terawal ai dalam friends list ai but tak der rezeki nak jumpa...even tak pernah jumpa dia selalu beli kat FM taw sebab dia rajin jejalan merata. Banyak kali plan nak jumpa asyik tak jadi yer...kebetulan hari tue dia terjah Tesco mergong so dekat ngan umah my mom so sempat jumpa dia kejap. 1st time jumpa macam dah bertahun kenai gituew....riuh rendah, sebab orang kedah memang friendly gituew...ai kasi omiyage / souvenir kat dia.


Lepas solat maghrib dia call nak jumpa so tak sempat nak makeup or pakai vass pun...terus jer gi ngan keadaan comot gituew ngeee.....actually dia ni pangkat kaka ngan ai BUT dia tak kasi pangey kaka sebab nanti tak best katanyer. Tinggi kaka peah ni *larikkkkkkk*


Rasanyer dah habis kot cherita kat Mesia, ader yang skip tak publish sebab banyak sangat...so 1 kan dalam 1 n3 senang citer *dasar pemalas nak type banyak²*. B4 lupa nak ucap welcome back to Malaysia to Kaka As & family yang dah back for gud semalam....uwaaa sedey sebab ramai dah nak pulang lepaih ni. Weols jer yang tak balik² lagik (´-`)  。。。。。









10 comments:

Cik Awin said...

wah... reunion...sekuntum bunga dikelilingi berekor2 kumbang ;)

NM02 said...

hai hai hai...

windu ai tak? hehehe

Mrs JemariSuri@mama QiSha said...

bestkan...dpt berjimba2 ngan kwn lama dan baru...mesti meriah...^^

ijayuji said...

Salam ayuuu!! aaaarghhhhhh sgt jelessssss tgk reunion gini, kita teringin sgt tp tu lerrr ai jer yg terpelanting pastu bila sesekali balik haruslah dulukan family dulu sbb masa singkat, kalau balik dlm sebulan mau tak ddk rumah hihihi..

Kesuma Angsana said...

wah happening n meriah sungguhyer

sitiezahim said...

bes kan re union zaman sekolah...jumpa balik kawan2 lama...hehehe...

Sherwieyna Muzzawer said...

wah meriahnyaaaa!

Teratak Hami said...

Amboi meriahnya reunion ... apasal tak sampai ke Melaka? Boleh naik river cruise sama2.

mama aryan said...

seronok dpt jumpa kawan2 lamakan..

ct kektus said...

senang. sekali arung cerita semua benda. hehehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...