♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, September 17, 2012

♥ Lady Chenta blog sudah di private kan ♥

Yatta finally setelah lama di public kan LC blog now dah di privatekan. Pada yang sudah di invite sila check ur email. Ai need ur comment boleh view or not....everything ok??? esok start new n3....jya ne...hari ni still cuti kat nihon.







26 comments:

happyichigo♥ said...

Yattaaaaaa thank you for inviting me! Keep on blogging my dear...as for me, akan hiAtus tak tahu smp bila..hihi

ros_reeza said...

Terima kasih inviite ros ye :-)
Ros akn slalu singgah sni ♡♡♡♡♡

Asmara said...

ingat yang first komen. hehe.. thanks for inviting. :D cuti tp panas! nak keluar rumah pun berchenta..

Shaofie said...

Yeay!!! Yatta!!!
Doumo arigatou gozaimashita!

fify said...

kak ayu!!!!! thanks invite.. (^_−)−☆

ijayuji said...

Salam ayuuuu!!!! Gomawo, choayo :D

Umie said...

td aii dah bukak thru phone tapi takleh nak komen plak..ngeee..

thanks dear invite me... mak buyung ni cuti2x cenggini walaupun teringin nak jenjalan tp sbb cepat letih skrg ni terpaksa la rehat2x kat rumah je la...huhu

Eni said...

tenkiu veri much ayu...:)

www.colourfulsara.com said...

Arigato ayu. Hehheh bila baca blog ni; bersemangat la pulok hambo nak update belog.

Teratak Hami said...

Thanks .... :-)

mummy aryuee said...

Thanks for inviting me!

farah wahida said...

boleh view..thankz invite..=)

Hanamiko Sakura said...

terima kasih kak, TT^TT huwuuu~ terharu sesangat...

Ijah EmoTemo said...

yeeeayy boleh baca! hihihihi !

thank u kaka ayu sayam!! cepattt update okes!

MizzTina said...

mekaseh kak!!! boleh view dh..

tini said...

arigatou babe!! sayang u ketat!(tiru ayat u) semoga ukhwah yg terjalin akan berkekalan sampi bila :D

Kesuma Angsana said...

tq sudi invite KA yek ayu!

Ms~M@T@HaRi^Z said...

salam sis ayu...
thanx for inviting me...
selamat berblog..& may u & ur fmly filled with Allah swt Blessing. amin.
>syam<

natasha arafat said...

Hai!

Yeay! Thanks ayu :)

♡ a.y.u ♡ said...

tenkiu sis for ur invite....so xde la me ketinggalan lg ngan entri u sis...
take care ^^

sabariah said...

tq akak..peluk akak ketat2...

et said...

tq beb...

sayang u ketat2



Cik Awin said...

tq kak...

SEPHIA said...

Yeay! Thanks uolsss invite ai <3

Nieza said...

salam rindu Ayu, tq sudi jemput akak. sgtlah akak hargai. masih belum ada kesempatan utk update blog akak tu lagi...tgh cari kekuatan utk mengupdate juga satu hari nanti.happy blogging yer ayu.

Nadiah Sidek said...

thanks :)

tak nak cerita ke kenapa private blog?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...