♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, September 28, 2012

♥ Hadiah Adam & New Addicted ♥


Sebelum Adam bersunat dulu darl dah janji nak hadiah something for him. So when we asked him nak aper dia jawab nak PSP. Actually dah lama dia request but ai tak kasi sebab asyik mintak game. So this time darl cakap tak per la sebab dia sunat sakit so apa adam request try kasi la. Even weols ada anak sorang jer *buat masa ni la* tak semua kemahuan dia weols penuhi...so no more manja² macam anak tunggal yang lain. So masa balik cuti mesia hari try survey kat Mesia punya price then of coz weols trust untuk beli kat nihon lagipun guna yen tak terasa sangat ngeeee.


1 Sep after back from mesia weols gi yamada denki *ni kedai jual segala jenis barang electric & electronic*. Hasil pilihan si adam so weols beli la PSP color biru gituew....rega asal ¥18890 (RM749) but ada discount so dapat ¥14000 (RM555) jer. Kat nihon ni software game semua nyer original uols no more pirate macam kat mesia tue. So 1 game nak beli boh kat PSP ni rega dia ¥5000 (RM198) nak hat murah sket beli kat ternet but yang jenis lama la. So darl dah beli 1 game F1 ngan game bola so total ¥10000 (RM396) kat software game jer *geleng kepala* sebab rasa membazir sangat but nak buat macam mana theyols lelaki sanggup perabih kat benda alah gituew ngeeee. 


 cool rite color ni?? katanyer limited edition for this color. Dapat free cover ngan kain lap. Baru taw PSP ni boleh snap pic then boleh guna ternet gak...owh ai sangat jakun oke...sebab tak minat so tak ambik taw sangat ngeeee!!!


Hope adam appreciate setiap hadiah dia dapat sebab dedulu masa weols kecik nak dapat mainan bukan main susah lagi budak² sekarang minta jer terus dapat.

Lately ni ai macam addicted kat instagram plak....dia macam ada musim taw...dulu fesbuk then twiter lepas tue belog now instagram plak....then ai ni cepat plak buhsan hahaha. Ai rajin upload pics kat situew ngeee...sebab boleh share kat fb & twitter so senang keja tak payah nak update 2-3 kali ngeee. So saper yang ada acc IG tue join me k...siler introduce ur self ....ramai gak geng blogger yang dah follow ai...hat jarang bertegur or comment sangat kat belog boleh jadi ramah kat IG macam tini, ayu & siti aisys.




sangat la gegurl ai punya IG ni ngeee...rasanyer yang pakai smart phone terutama iPhone, iPad or samsung sure ada IG ekkk. (((o(*___*)o)))









19 comments:

Tentang Kita said...

before kawen dulu rembat main harvest moon guna psp...main smpai hbs bateri...lps charge smbg lagi...adik naik bengang tahap gaban......sampai adik sorokkan psp tu

Cik Awin said...

hepi je la si adam sbb dapat pe yg dia nk sgt tu ;)

dEdEQ dE wIshEs said...

CMNE MEN PSP TU .. HIHI .. DRI KOCIK SAMPAI BOSAR .. XPENAH MEN TU .. NAK PINJAM LA .. HAHA ..

KAN SIS .. XLEH MANJAKAN SGT .. T IF DIA MINTAK SOMETHING .. KITE XMMPU BELIKAN .. TKUT MERAJUK MALARAT .. HOHO

Mak Wardah said...

Adam mesti happy, take care

Asrul "iLham" Sany said...

saya penggemar nintendo yg tegar =)

Kesuma Angsana said...

sure happy ker adam yek.. instagram mmg terbaik ler!

Mrs JemariSuri@mama QiSha said...

sama lah ayu ngan ank2 js kt umah ni..apa nk smua dpt...huhu..js dulu mana adooo...kihkih..

***huhu nmpknya takde la ayu...js pandai berfb je..yg2 lain lum pandai nk explore lagik...itu pun yg basic2 je..^^

Teratak Hami said...

Akak pandai blog & facebook jer. Lain2 x sempat nak belajar.

Hanamiko Sakura said...

i jeles betul dengan mereka2 yang ada IG ni..huwuuu.sedih betul..android dah ada..tapi tak boleh nak download..sobs

Shaofie said...

opkos ade IG... giler IG okeyh! haha

Siti Aisya mzm-fc said...

SALAM..
ai baca je..jarang komen..hari ni nak komen..tapi x tau nak komen apa..hahaaaa.. betulla. ai pun addicted IG, blog dah malas update.

MizzTina said...

dak² laki asal berkhatan je msti dpt adiah gajet kan.. hurmm..


nk follow IG uols la..

sitiezahim said...

haha saya bab smartphone ni otak saya tak bape nak smart.keh keh keh. selalu pandai guna fb je tp tak pueh ati kecik la. baik guna laptop hehe..

Nadiah Sidek said...

a'ah, sekarang musim instagram. ramai gak kawan-kawan guna. kite takde acc instagram. twitter pun takde. cukuplah fb dengan blog je. nanti langsung tak buat kerja duk mengadap tu semua :p

p/s kenapa lama tak update blog?

Hanis MY said...

sampai skrg jakun IG huwaaaa sebab chekgu ladychenta tak ajaq eh tetiba

mama aryan said...

akak takde IG..blog ni pun main taram je buat2 pandai..hehe

ct kektus said...

serius psp boleh tangkap gambar ? first time tahu. huhuu +_+


mmg untung budak2 sekarang, nak mainan senang nak dapat compare dulu2.


kite tak minat lagi instagram ni. lagipon hp tak cukup canggih. :D

Ijah EmoTemo said...

ngeee ai pun baru tau boleh connect ke internet boleh tak? ekekek sah2 ai jenis xamik tau kan ekekek

happyichigo♥ said...

Wah dapat psp beeest yeeeer adam!
IG happy_ichigo
Ai carik lady chenta tapi tak jupeee :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...