♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, September 24, 2012

♥ Happy 8th Anniversary My LoVe ♥



Syawal ke 3 yang lepas genap la usia perkahwinan weols yang ke 8....coz banyak hal yang jadi plus ai busy so memang banyak n3 yang BERKULAT tak di update. Tak update tak bermakna `melupakan` just very limited time.


separuh jantungku adalah "DARL" ♥♥♥♥♥


Weols sempat celebrate weols 3 beranak kat SR mergong, celebrate without cake even makan kat SR di sebabkan sang isteri stress tengok weight & lebihan lemak kat badan ni OUCH!!!


sambil beraya weols celebrate anniversary...tom yum kung yang oishikatta...fav ai tue...dulu rega 14 hengget now dah jadi 16 hengget ekkk!


Sure ramai tanya hadiah anniversary apa ekk??? Ai dah pesan kat darl jangan bagi apa kali ni for da 1st time sebab ai dah dapat hadiah in advance dulu kat n3 INI....ngeeee. For darl ai bought perfume for him.


Darl… Let this date don’t stop u from enjoying life and every single day of it! ai wish u many happy returns with all my heart! Let our love never goes away, let our life will always be interesting and full of happiness! Happy Anniversary!!!! hugs ketat-ketat



nota ibu jari manis ai:: Sure ramai yang heran kenapa boleh view plak blog ni....atas permintaan relatives & kawan² baik ai yang cakap susah nak view bila ai private sebab theyols tak de acc gugel. So ai terpaksa public kan balik BUT ai ada ubah setting kat profile tue. Ai tak letak LINK this blog...so follower baru susah nak follow kecuali dia jumpa link ni kat sidebar yang uols letak my link ni. Some stalker ai dah block *hampunnn terpaksa*...but depend juga situasi akan datang . Cuba nak elak blog ni dari terdedah sangat....now kena low profile hukhuk (((o(*___*)o))) PEACE




 




25 comments:

ijayuji said...

Salam ayuuuuuu!!! waaaaaa... dah 8 tahun!!! kekkon kinenbi omedetou!!! Moga terus kekal bahagia dunia n akhirat insyaAllah! baru nak tanyer balik td ni kenapa boleh view kikiki...dia dah jwb dulu :D sekali naik 2 hengget!! tahun depan kalau makan lagi dah naik 2 hengget lagi tp kata org kalau sedap n memuaskan hati tak kesah kalau kena bayar mahal pun kan kan kan :D

Cik Puan Izan❤ said...

sangat romantik uolls berdua... suka tengok ^__^

Kesuma Angsana said...

tahnihh moga kekal bahagia hingga je jannah ! I'm happy for u too ayu!

lizz said...

Happy anniversary lady chenta...

Wani said...

omedetou!!semoga kekal hingga ke jannah:)

Asrul "iLham" Sany said...

pasangan romantis glamer gitu... curlast...

selamat anniversary uols

:d

tiNi aziz said...

happy anniversary!!! i doakan moga semua kebahagiaan milik uols forever :D

aanie said...

tahniah....hepi 8th anniversary!!! happy for u...

nape private blog? ai jarang bkk blog ari tu..nak bkk blog ni tetiba dah private....huhu....

fify said...

kak ayu.. happy anniversary, moga jodoh kekal ke jannah! ^_^

yatie chomeyl said...

happy anniversary to both of u jugak..smeoga kekal bahagia hingga ke syurga :)

MizzTina said...

happy anniversary akak!!! semoga ikatan yg dh terjalin berkekalan hingga ke syurga.. =)

kasihredha said...

semoga bahagia selama2nya

farah wahida said...

tahniah...hepy anniversary..=)

sitiezahim said...

eppi annibersary...8 thn macam lama tp rupanya kejap kan? semoga u all berdua panjang umur, murah rezeki, semoga kasih berkekalan hingga ke akhirnya...amin hehe..

Eni said...

hepi anniversary ayu...smg kekal bahagia hingga akhir hayat :D

dEdEQ dE wIshEs said...

HEPI UNIVERSARY SIS .. ROMENTIK GILER LARHH

et said...

happy anniversary uolz..moga bahagia hingga kesyurga...

Nadiah Sidek said...

happy anniversary to both of you! semoga berbahagia hingga ke syurga..ameen..

p/s: macam mana tahu pasal stalker tu?

❤Kamsiah❤ said...

semoga jodoh kalian hingga ke hujung usia...

imie fatiema™ said...

conggrats dear,aduhhh romantisnya,doakan kamu berdua bahagia bawa kesyurga ea,ameen

Kamalia said...

congrats dear..happy hanniversary to both of u. semoga berbahagia hingga ke syurga..

stalker tu selalu komen yg bukan2 ke?eceh, tetiba nak jadi kepochi pulak kat sini..haha
mcm mana u trace stalker tu?(soklan dari yg buta IT:p

dhiashahida said...

sumpah sweet giler....

semoga kekal bahagia sampai jannah...:)

Hanis MY said...

fiwit hepi eniberseri beb! (kat pc tak tertypo ben ok, eh tetiba) semoga bahagia lovey dovey selalu...

mama aryan said...

cantik2 gambar tu..ada bunga sakura..eh betul ke bunga sakura tu..hihi

ct kektus said...

wah. tahniah akak. dah 8 tahun dah.

lepas ni boleh lah plan untuk tambah adik adam. hehee :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...