♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, May 27, 2013

♥Owh My Tomodachi♥



Hola happy Monday uols...ader yang monday blues jugak ker? n3 hari ni nak cherita about tomodachi aka friends, alhamdulliah since ai tinggal kat 日本 almost 5 years ni ai jumpa tomodachi yang sangat baik hati etc....

Contoh masa memula preggy dulu teringin sangat nak makan laksa but stok laksa kering dah habis so ngan muka tak malu PM Mimi Sano tanya dia ader tak laksa....wah nasib mak yong memang baik dia cakap ada sebungkus jer so decide nak jumpa kat Sano outlet asai tak pernah jumpa pun b4 ngeh ngeh ngeh. ありがとう uols akachan happy leh makan laksa hukhuk. Owh b4 lupa nak say thanks to kaka sohana from kyoto *ini pun tak pernah jumpa lagi kenai kat fb jer* sebab hari tue mengidam sambai ikan bilis teruih dia pos same goes to my kohai cik su from oyama kosen now dah jadi warga gunma dia pun kasi ikan bilis gak...MURAH sangat rezeki ai syukur alhamdulliah (((o(*___*)o))).


masa ni baru 10weeks ituew yang kuruih lagik la ni dah 20weeks dah bamok+bolat+lebaq semua ader dah...yeahhh gambaq berlumut lagik uwaaaaa.



2 minggu lepaih plak masa cuti golden week ai sempat jumpa ngan Ami Yonezawa okasan kepada khayra chan yang super kawaii tue....kebetulan theyols nak shopping kat sano outlet so jumpa kat situew jer...but ya hampunnnn hari tue nak cari parking punya la seksa sebab umat dah macam semut yang kuar from nest uols....


super kawaii khyra chan, okasan dia cakap mulut macam fujisan ngeeee...miss u princess ♥♥♥


finally weols met gak...ureshii she really friendly like me hukhuk orang kelate macam hanis jugak...moda belia lagik ni. Owh lupa nak cakap arigatou sebab b4 ami ader pos oreo choc bar sebab mak yong terlioq tengok kat IG dia cari kat supa tak pernah jumpa hukhuk.


jejeka² kachak for us la ngeeee ♥♥♥♥


Last week ai dapat surprise parcel from mesia confuse sapa la yang kasi sebab tengok nama sender Mr Faiz sapa plak mr faiz *kebetulan macam nama husband ami gak ngeee*. Biler tengok port penang baru teringat oooo husband my close fren Zura rupanyer...hampunnn ai confuse. Parcel yang penuh ngan gift for akachan and okasan ngeee....macihhh serious terharuzzzzz giler ni (o^^o)  .


ingatkan orang delivery pizza DUSHHH!!


awww kakkoii haq kun punya pic...zura kasi shawl, maternity blouse corak ♥♥♥ gituew ai loikeee dia tahu apa ai minat...harus la lady chenta katanyer khen m(._.)m. for akachan dapat hat dia siap kasi 2 sebab tataw boy or gurl so suwittt oke....nangess terharuzzzz lagik!!! Thanks sayammm terasa di sayangi gituew.



Alhamdulliah orang yang baik hati ni ada kat² cuma nasib kiter baik or tak jer nak jumpa orang gituew...ai so lucky dapat kenal theyols yang pemurah gini syukur. Uols semoga di murah dan berkati rezeki in shaa Allah hanya Allah jer mampu membalasnyer....












13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning
salam isnin
cuti pg mane...

ieda immi said...

aduhaiii akak baca , akak lak terharu .. take care dear ...
seronok bila ada kawan2 yg masih ingatkan kita .. nak2 adik jauh kan ...

jaga diri baik2 dan bb , looks mom soo sweet layie .. rasanya x lari cun dia koot kalau dah cecah 8 bulan nanti

MizzTina said...

xsabar nk tgk perut cumil..

Ijah EmoTemo said...

alhamdulillah rezeki yuols khen! hihihihi

sitiezahim said...

yep mmg orang yang baik ada di mana2.. moga selamat semuanya ayu :D

ADEEYA said...

Khyra dah besar laaa..

happyichigo♥ said...

Hello monday.. Hello ladychenta..
Nnt pkai maternity blouse corak heart jangan lupa snap pictures ok..hihihi misti cute❤❤❤

Schajar McFlurry said...

Betul. Bersyukur sangat-sangat dengan kawan-kawan yang ada. Mereka banyak membantu dalam banyak perkara.

Hehe. Laksa. Duduk oversea memang semua benda mengidam. Kalau mengidam, order kat kawan baik sambil buat muka comel :)

Asrul "iLham" Sany said...

mana tahu pasni bakal berbesan lak muahahhahahaa

athirah Safarudin said...

Wah bestnye..rezeki akk...alhamdulilah ^____^

aanie said...

bestnya dpt kawan2 baik hati mcm ni....sy yakin ayu pun baik hati jgk sb dikelilingi oleh org yg baik2 saje....:)

Jemarisuri said...

rezeki...tidak dpt djangka kan..
moga ayu hepi2 slalu time preggy ni..
take care ye...

~M.I.M.I.E~ said...

haha.. baru perasan ada entry psl i jgk.. hihi.. punya lama x bukak blog n BW. huhu.. moga2 berkat laksa sy tu dpt jgk sy preggy mcm akak.. haha.. boley gitu??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...