♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, January 4, 2011

♥yeahh kat Kedah dah ader vineyard la♥

siler abaikan jika ai macam jakun citer pasal anggur ni...
antara paberet ai makan adalah anggur la...hari itew kawan ai Cik Piah, ada gi Beris lake vineyard ( nama omputeh uolls) kat Sik...OMG kat sik ada vineyard...ai kagum coz nanti leh terjah gi if ada free time masa balik cuti kat mesia next week...nanti ai update if ai gi na.
Ai pun dah lama tak gi makan kat vineyard last gi masa tahun 2009 hari raya ke 5 yang itew ingat sangat sebab banyak vineyard dah close sebab off season....(citer LAMA ni)...pergi ngan senpai & kohai my darl kat Shinshu University....kat sini masuk free....ikut tokey la dia nak caj macam mana....yang kami gi nih dia kira tangkai...setangai ¥500 rasa mahai dari selalu...banyak tangkai juga makan siap bawa balik lagi....Bila nak gi lagik tak sure la sebab summer selalu panas giler so malas nak kuar, lagipun dalam bulan poser la...last beli kat supa jer la jawabnyer.


orang lain beraya makan kueh raya kami beraya makan grape oke hikhik....


with linda & zam...mabuk kejap makan bayak grape :-p

grape yang dah rosak...

aksi manusia selepas makan grape dengan banyaknya.....sayonara...balik tyme daaaa!



2 comments:

hasrul hassan said...

Salam ...
wwaaa banyaknya grape .. tu grape tak laku tu dia nak wat apa ehh? dia buat wain ekk?

hasrulhassan.blogspot.com

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

salam mr hasrul thanx sudi singgah
grape tue dah busuk dia owg buang jer
wain kena buat guna grape yang elok baru sedap hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...