♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, January 10, 2011

♥PACKING DAY♥

Esok malam dah nak fly back to Mesia just for 10 days kejap jer tapi jadi la dah setahun setengah tak pulang ke kampung halaman :((
so today ai jadi super busy packing baju semua plus cuci umah...alhamdulliah my darl banyak tolong sebab hari ni public holiday kat nihon *@_@*
well sabtu lepas dah send our luggage yang penuh ngan souvenir kat takkyubin (posto) suruh hantar ke Haneda Airport coz nanti kiter orang pergi naik densha so susah nak bawa luggage banyak...so bila dah send 1 luggage senang sket nak jejalan ni...nanti sampai kat airport just gi kat counter takkyubin ambil our luggage.....caj ikut saiz kiter orang bayar ¥1800 jer.

penuh ngan souvenir jer luggage ni

so sebab hari ni busy packing dan kemas umah so lunch tak sempat masak AKA pemalas giler so makan kat luar lagi....dah 3 hari lunch kat luar eeee melampau sungguh )^o^(. Tapi darl layan jer bini dia ni....sangat ureshi dan mengada² hahahahaha.

our lunch today

so malam ni plan nak buat nabe jer lagipow stok food cukup for tomorrow jer..... doakan semuanya berjalan seperti di rancang....ada 3 reunion kena attend nanti...insyaAllah try to make it ...see u in mesia frenz!




2 comments:

PakYa said...

banyaknya souvenir agaknya kat PAKYA ada tak? welcome back to Malaysia.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

luggage jer yang besaq pak ya hikhikhik
tq :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...