♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, January 7, 2011

♥Cobaan!♥

adeh! lagi 4 days nak balik Mesia my lil hero kena penyakit 3 serangkai plak...fever-flu-cough...:((
berjangkit dari my darl then ai kena last adam plak...hope get well soon
esok nak send luggage yang penuh ngan souvenir ke Haneda Airport sebab kiter orang gi sana naik densha/train so susah nak bawa luggage banyak lagipun balik office hour mesti umat manusia ramai giler.....semoga semuanya berjalan seperti yang di rancang InsyaAllah.♥



muka budak demam yang noti @_@ tengok pp dia hikhik pink color


2 comments:

FaiHash said...

alahai kesian nya. get well soon ye adam. ai ni pun baru je baik dr batuk/selsema setelah 2 weeks -.-' pheww

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Thanx Ijah ai pow cough x lega lagik
Musim owg saket la uwaa *SIGH*(´-`).。oO((*`へ´*)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...