♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, January 5, 2011

♥ OH pretty women ♥

hari ni kita bercerita tentang wantia cantik....weee cantik sapa tak suka kan..so ada 2 orang yang ai suka tengok muka mereka..both ai kenal kat fesbuk ...sorang dah jumpa face to face sorang lagi belum berkesempatan...ヽ(;▽;)ノ.

1st namanyer zety dia ada kedai kat Plaza Angsana JB buat kad kawin...(zety ai tolong promote oke)...sapa yang nak kawin tue leh singgah kedai dia...dia juga sponsor kad kawin Que Haidar & Linda Jasmin dulu.
1st time tengok pic dia dalam haty kata `ya Alla
h cantiknyer pempoan ni`...bagi ai she perfect women, mummy kepada 5 orang anak. Seorang wanita yang tabah sebab dia kehilangan orang yang paling bermakna dalam hidup selepas hari raya aidilfitri yang lepas.

ai hope can meet her one day insyaAllah....


2nd jeng jeng jeng hikhikhik...ai panggey dia adek kembar sazzy falak...1st time kenal masa open house raya sorang kawan di Utsunomiya. She single and available lagi hohoho..ramai peminat ni...gadis sunting muda lagi...susah nak cari pic dia sebab dia tak pernah upload pic kat fesbuk...just gambar taq dari her frenz jer...nasib baik hari itew ai bawa camera leh gak snap her pic...nama dia syada study kat gunma kousen japan....kawaii kan...pernah suruh dia jadi model tapi dia cakap tak cukup tinggi hikhikhik...bagi ai she perfect too. Lemah lembut orangnya suka gelak dan seorang yang berfashion.




Mereka berdua berbeza dari segi usia tapi persamaannyer mereka wanita jelita di mata ku ♥♥

nota ibu jari:: thanx to zety coz give me permission to use da pic....& syada ganbatee ne !!♥



6 comments:

Dalyana Salleh said...

yelah...suka sgt nengok pompuan yg cantek...slalunya...org kata kulit cerah jer yg cantek tp bagi saya...org yg kulit agak gelap pun ada kelebihannya...+ body yg perghhh...mantap...cuba nengok trya banks...sgt cantek ohhh...beyonce...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Omg beyonce mmg melatop body gitew...biler nk merasa body gitew arrr
Nangessss ♪( ´▽`)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

eeee!!~~ cantik smeuanyaaa!!~~





jom singgah my new blog n being my followers too...tq

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/


and

jom singgah my shop blog...tq

http://mummylovepink-shoppaholicblogspot.blogspot.com/

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tq singgah yer mummy comey *@_@*

noraida saibon said...

Bukan dah dpt ka

noraida saibon said...

Bukan dah dpt ka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...