♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, October 29, 2012

♥ Ke Sendai Jumpa Keishi Elshat ♥

Pewitttt glam tak nama Keishi Elshat ituew??? Curlasttt sangat khen... Siapa ituew Keishi Elshat??? Lil hero kepada Pitt & Iryd  antara kawan baik ai di Sendai ituew selain Ken kun okasan (o^^o). Last weekend weols terjah Sendai semata² nak gi jumpa hugs ketat² keishi kun ni.


Weather hari tu sangat elok....suhu pagi around 12 deg gituew. Weols bertolak pukul 7am gurai, kali ni darl drive boleh la ai buat tahi mata menghayati panorama pokok² kat highway tue hukhuk. Stop breakfast kat SA NasuKogen kejap....perhhhh turun from keta samuii ai tell uols....


Pink pea coat *wink* with leather boots & pink classic coach handbag...boots ni dah 3 years ai beli but jarang pakai sebab if nak jalan lelama or jauh not comfortable sebab ituew ai prefer flat boots.


Jammed 17km sebab ada accident kat area Fukushima.


Sampai kat umah Pitt & Iryd pukul 11am gituew...tuan umah pun tak sempat nak mandi hahahaha.


 darl bawa hadiah macam Xmas gift jer hukhuk....ini lah hadiah yang tak seberapa dari weols kat keishi kun...sampai terus pitt & ai chan pasang kasi keishi guna terus  (((o(*___*)o)))


special card for keishi kun.


Weols di jamu macam² oleh Pitt...rajin betui dia ryori/masak. Sayang lupa nak snap pics dah lepas makan baru teringat. Ada ikan masak sweet sour, rendang, tomyam etc.


desert jer yang ai sempat snap...ada pavlova, karipap....pic bawah tue masa pitt & Finn tengah gigih uli fondant nak deco atas cake.


 finally boley gak berlaga pp ngan FINN, last minute gak punya plan...tak sangka dia sudi datang ngee....orang aloq staq gak tak sempat nak jumpa masa balik cuti raya hari tue...last jumpa kat sendai. TQ sayam ku...datang jumpa ai (@ p @).


with princess ai chan b4 dia join daddy gi hallowen party...rambut dia ai buat sebab iryd letih nak ligan *paham tak?? mean kejar* dia main ngan abg adam.


tara ken kun in da house...kakkoiiiiiii...gerammmmmmmmmmmmmmmmmm sangat...dah pandai gelak dan buat muka dah...hampunnn nak bawa balik okasan dia tak kasi DUSH verangan macam akachan sendiri ni ...putih gebuzzz oke yalah sebab parents dia  fair & lovely gituew awwww  m(._.)m


Iryd, Hanis, Ai & Ken kun...tak sempat nak borak lelama ngan hanis sebab dia pun rush datang lepas meeting ngan sensei...hope dah lepas mengidam keropok ikan ituew ngeeee (o^^o).

omiyage yang weols sempat beli masa stop kat highway masa OTW balik ke Oyama. ¥1050 jer..semua guna milk.


Thanks Pitt & Iryd for everything, pics ngan keishi kun tak banyak plak...sobs...tak per next time ada rezeki boleh click² lagi na....hugs ketat-ketat babe!!!










10 comments:

Teratak Hami said...

Perh.. mcm model. Dulu jeket akak warna natural/hitam jek. Jarang ada striking camtu sebab nak bawak gie kelas, naik basikal pulak tu. Berpinau mata Jepun tengok.

Sugoii tengok Pitt uli fondant. Bapak mithali :-)

Hanis & baby Ken pun ada rupanya. Memula ingatkan baby Keishi, ghupanya Ken kun. Patut dah besar.

Hanamiko Sakura said...

wahhh!! akachan sume kawaii XD

ct kektus said...

ken hamza makin comel ! :D


kasihredha said...

Boots Cantik...jeket pun Cantik

S! M4T4 C0KL4T said...

seronoknye dpt berjimba2 camtu..^^

yatie chomeyl said...

sume stylo mommy2 kat sendai ni hehehe

Kesuma Angsana said...

wah suka2 lagi2 bila ada baby2 ni !

Zana Adieyza said...

coat pink tu sgtlah menawan hati zana.. hehehe..

pavlova tu nmpk sedappp..gigih nak deko cake kan..

comelnya baby tu kak.. seronoknya dpt cium bau baby.. hehehe

Nadiah Sidek said...

macam nama artis gitu..hehe..

Hanis MY said...

ya ampunnn sori sesangat beb sebab takleh entertain u, plan nak bawa u g naruko namun apakan daya huk2... thanks sgt bg keropok, oishikatta... insyaAllah nanti jumpa kat oyama ke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...