♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, October 12, 2012

♥ Ibaraki Kasumigaura Koen ♥

Gomen ne / sorry yer uols ai terlalu malas nak update blog lately...serious mood berblog dah tinggal less 5% jer nangessss (´-`) 。。。。 agaknyer since balik cuti hari tue ROH berblog tak serap betui² dalam diri ni hukhuk. Banyak giler n3 dah jadik * ikan perkasam gituew *...doakan ai rajin nak ketuk² keyboard ni hukhuk m(._.)m.


Ok citer pasal n3 ni weols terjah koen/taman ni almost sebulan dah...hari ni baru nak tempek kat blog. If terjah waktu haru/spring lagi cantek ngan ada tulip & sakura bagai. Weols gi waktu natsu/summer so tak de apa sangat kecuali windmill tue je.


windmill kat hutan ker ???? jeng jeng jeng


hutan mana darl bawa weols ni??? hikhik actually tempat ni dekat ngan laut...punya la cari jalan nak lepak tepi laut nak picnic kononnyer...sayang theyols tak buat tempat gituew....


senget...siler betulkan kepala uols ngeee....ni si adam tolong snap (o^^o) . Weather hari tue macam magic kejap atsuii/panas kejap ame/hujan....


kirei/cantik khen view ni??? tak sia² weols panjat tangga windmills nie....*imagine tengah buat aksi macam kate winslet dalam filem titanic..sambey angin sepoi² bahasa gituew* kat atas ni hahaha DUSH...suka sangan verangan lalala!!!


waterwheel pun ader....nak snap pics banyak² pun tak boleh sebab ada "Rombongan Che Kiah" kat sini plak hukhuk (@ p @)


macam nak cari sari main tarik² ngan darl ala² filem hindustan plak....habis la pening kepala darl dapat bini otak macam ni hukhuk *tangan kat bahu mata berkelip²* (o^^o) 



nota ibu jari manis ai:: to Iryd & Pitt congratulations on the arrival of ur handsome little prince (((o(*___*)o))). Also to umie Saitama yang dapat baby boy gak last week....best nyer musim org dapat akachan ni....tengah counting days sekarang Yatie plak...moga di permudahkan yer babe @.@   


kakkoii khen keishi kun ni...auntie tak sabaq nak gi hugs ketat² ni @>.<@. Nama akachan theyols semua curlastt & malatop sangat ♥







18 comments:

Anum said...

bestnya dapat pergi sini...

Hanis MY said...

suka la kouen ni cantik banget... mana de rajin hapdet sket2 je hehe tu pun buat scheduled publish...

Cik Awin said...

cantik sungguh tempat yg akak pegi tu ;)

Sherwieyna Muzzawer said...

wah bestnya tempat nih..

Umie said...

sankyu dear....;-) ... tu la sederet aje menanti turn ye..insyaAllah kami doakan ada rezeki uols plak nnt...;-)

Teratak Hami said...

Akak nampak COACH je ...

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer!... and suka sgt baby2 ni

yatie chomeyl said...

kellas nama anak theyollss sume ada bunyi2 nihon-jin..anak i nk bubh tp daddy nya x berapa nk bagi...jadinya nama malay-jin jugeklah jawabnya hehehehe...

Hanamiko Sakura said...

apa salahnya kalau nak berangan macam cerita titanic tu.. hehe

Nisa said...

How come I didn't know about this place?!

Nadiah Sidek said...

nice view!

nanti angin blog datang balik, ok la tu. tulis cerita pekasam pun tak apa..akan dibaca juga ^_^

Mrs JemariSuri@mama QiSha said...

tetap cantik wp dlm semak gitu...hihi..

Eni said...

wow!! cantek la tempat ni...ermmm teringin jgk nak ke sna nk tgk bunga sakura...:))

laskar pelangi said...

cantiknya pemandangan kat sana.bila ntah boleh sampai sana :)

Asrul "iLham" Sany said...

jale2 sokmo demo... curlast... :D

ct kektus said...

cantek tempat tu. nampak tenang je. :D

lizz said...

viewnyer memang cantik sangat....seronok tengok adam berposing...

Ijah EmoTemo said...

saper tak suka khennn free gift... hikss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...