♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Thursday, October 18, 2012

♥ Free Gift From Famous Brand ♥



Ohayo mina san....samuii/sejuk this morning sebab dah start ame/hujan nak tukar musim dah plus still ada typhoon lagi but tak sampai sebelah atas ni sebab angin sejuk dah ader. Malas nyer nak update n3...haiyooo penyakit M ni makin sejuk makin menjadi ni....PARAH!!!


Cherita free gift ni sapa la tak suka khen benda FREE oke...ni pun n3 berkulat dah..ramai gak dah update n3 pasal ni...ai terlambat kali ni sebab tak de mood nak update, rajin update kat IG jer tue pun dah start buhsan(´-`)   。。。。....  kat 日本 ni banyak giler free gift yang theyols kasi. Bukan sebarangan brand plak tue...almost hat pames² nyer brand. Magazine kat sini murah jer tapi sangat tebal plus if ader free gift lagi la berat hukhuk. If kat mesia banyak dapat free stuff macam shampoo, perfume etc rite jarang benar nak dapat free gift yang best sket....


Ai dah bawa virus kat tomodachi di nihon ni hukhuk start ai upload dapat coach passport holder FB & IG ai macam kaunter pertanyaan jer. For sure ramai yang berkenan siap my friends kat mesia pun pesan tapi stok kat sini tak banyak la....but BERBALOIIIIIIII jom usha apa lagi ai dapat  (((o(*___*)o)))  .


taraaaaaaa ini la dia from sweet magazine....merah ang² gituew....boleh letak macam² dalam ni

from elle girl coach holder bag 

anna sui & disney bag.... 

furla...small jer nak besaq p outlet beli seketui hahaha DUSH (o^^o) 


Ramai dah start addicted pengaruh ai katanyer...hapunnnn kan hamba yer....ai tak bersalah hukhuk. Ni if buat GA pun best gak khen....  m(._.)m



nota ibu jari manis ai:: Omedetou to my lovely fren Yatie Chomel yang telah selamat melahirkan baby boy kemarin 17 Oct. Selamat berpantang babe....biler la nak rasa berpantang kali ke 2 plak ni...serious teringin nak akachan lagik. (@ p @)




                





18 comments:

MizzTina said...

uolss, tq sbb bg tunjuk ajar..


cntik la pasport holder tu..

Anum said...

sis buat la GA

Cik Eka said...

sis boleh la buat GA pasni...

cantik gitu.. hehehehehe

tiNi Aziz said...

best2!!! tp duu i x rajin beli majalh so agak rugi disitu

NM02 said...

syantek uols

berkenan iols

lieyalatif said...

wahhhhhhhhhhhhhhh best2 semua....lagi2 barang coach tu....auwwwww....kite tgh tgu coach sampai gak ni hahaahahah.....

❤Kamsiah❤ said...

benda free..sapa yg tak nak ayu,kan...lagi2 comei mcm tu

~M.I.M.I.E~ said...

i salah sorang yg terkena virus u la kak ayu..hikhik.. but berbaloi u bawak virus nih.. haha.. hat furla tu wlpun kecik tp sgt la best klo nak pi bli brg malas nak bwk handbag besaq gabak bagai.. hihi

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer mmg rezeki2

lizz said...

berkenan yang coach tu...lawa...

kasihredha said...

Cantik la ayu

wa said...

cantiknyaaaa...jelessss...jelesss.....:)

yatie chomeyl said...

nak jugak please..hadiah bersalin ekekeke

FnF Simple Life said...

benda free mmg best kan. cantik pulak tuuu ;)

S! M4T4 C0KL4T said...

tahniah buat kawan ayu dt baby..

^^js pun berkenan gak ngan coach ni tp mahal sgt la syg...js pernah beli hbag sbm ni pun paling mahal 500 aje...huhu..nangis...^^

laskar pelangi said...

bestnyaaaaaaaaaa kak;)
bila ntah nak mampu beli camtu nanti..tunggu kerja la jawab dia:))

kak,bestttttttt sesangatkan drama rooftop prince tu.seriusssss tak bosan walau 20 episod:)))

Soo Hae Daa said...

Beshnye kak ayu..bgus cara marketing dorg nih..msia ptt follow..siap bg coach tu

ct kektus said...

kalaulah kat mesia pon ada, mesti syok. hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...