♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, October 13, 2015

❤️AdamMia`s Birthday Party❤️

Holaaaa,

Hampunnnn after 6 months baru ada new n3, kemalasan melanda diri apa boleh buat...roh rajin x mai² lol :D
Last weeks ai buat small birthday party for Mia Arisa & Adam Najmi jemput kengkawan malaysian area sini dengan neighbor ai. Mia turns 2 years old (4/10/2013) while Adam turns 10 years old (16/11/2005) next month. Saja buat sekali sebab malas nak masak banyak² 2 kali ...letihhhhh hoiii.

Main dish ai buat: Laksa, Bihun sup utagha, Meat Spaghetti, Bihun Goreng, Roti Sausages, Nuggets, Bake macaroni (x dak dlm gambaq) while for dessert ai buat agar-agar santan jer sebab fridge penuh ngan cake dah x dak space nak letak desserts lain. Cake & Tiramisu ai beli kat costco sebab focus masak main dish jer. Nasib baik la cukup foods ni if not jenuh la.  


 Birthday girl & birthday boy...kebetulan on 4/10 birthday aimi so theyols celebrate sekali :)

 tomodachi...sorry la gambaq family weols boleh lupa nak snap...uwaaaa


 our guests ...malaysian in chiba also syada from tokyo & ainon from saitama...bawah tu jiran Philippine ai. Syada mai 2 kali sebab salah date...cian dia dah jauh tapi ai pun tumpang sekaki confused masa tu hahaha...hari ini dalam sejarah gituewww. Tq for coming uols....hugs keketat.


arigatou for da presents...both so happy.:)



gambaq tak banyak sangat ai snap sebab busy layan tetamu lol.








© 2009 - 2014 LadyChenta - All Rights Reserved.

7 comments:

jeBateja said...

Selamat Hari Lahir......semoga sentiasa di rahmati illahi.....

happyichigo♥ said...

Happy Birthday si ensem dan si manis ;)

Chegu Anuar said...

Hepi birthday.... Fuh... Lama x follow blog.. Igt dah balik Msia.. 😁

Cik Puan Eka said...

Happy birthday utk abg n adik. Sllu tunggu bila akak nk update ni hihihi ingat da blik mesiaa

HasnulYakin Mohammed said...

Happening gitu..

Mak Wardah said...

Happeningnya birthday... Happy Birthday & semuga sentiasa dlm baraqah Allah

Mak Wardah said...

happy birthday

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...