♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, May 8, 2015

❤️春 2015❤️

Assalamulaikum, harluuuuuu uols sayammm😘

Ya hampunnnnn berbulan2 dah x buka blog apatah lagi nak update😩😩 from last year sampai masuk new year bln 5 baru nk tergerak hati nk update blog ni🙈.
Awat la kemalasan makin bermaharajalela kat sanubari ni
Mohon roh rajin di tiup kat ai plzzzz🙏
Ikutkan banyak gilerrrrrrr nak story kat uols but ai buat n3 hat penting jer la
Later2 la ai update #TuPunIfRajin lol😜🙈🙈.

Now dah spring actually late spring dah pun terasa bahang2 kepanasan dah melandan nihon😅. So ai pendekkan x mo story panjang2 layan gambaq weols berhanami sakura, tulips, nemophia, shibasakura, poppy etc.

   Hanami at sakuraNo Yama narita shi...sebelah narita airport tu.. Kiddos loikeee this place❤️

                                    
  Lautan tulips at sakura shi...fefeeling mcm kt holland gitueww😉

            
Layan tulips and nemophia at our fav place hitachi kaihin koen at hitachinaka....rasa byk sgt gambaq ai kt sini😬. X Dan nk berscene hindustan uols sebab dok ligan mia yg lari dh mcm usian bolt tu uwaaaaa😭😭😭. 

      
1st time terjah Tokyo German village ni during golden week holiday hari tu...7x besaq from tokyo dome but non hado😩😜😜😜 indah Khabar dari rupa... If flowers season maybe ok if x de munger boring aihhh. But during winter Tempat ni pames org mai tgk illumination liplap liplap anak Mami tu😁😁😁.


Sorry ek if pics x elok etc sbb update guna new app kt ipad ni...x koser nk mengadap PC dah uwaaaa😭😭😭. Hope Roh rajin masuk nnt🙏. Jya ne👋👋👋


 
   

5 comments:

MizzTina said...

akakkkk..lindu!!! lama xnmpk uolsss tau.. adam makin meninggi, mcm dh mengalahkan sy je.. anak dara lak makin comel..

Umie Artoqiemie said...

rindula dengan tulisan sis huwaaa... rajin2kanlah diri tu sis.

HasnulYakin Mohammed said...

Todiaaaaa.....Kita kat Kyoto nak jalan pun tak boleh.Penuh dengan manusia tempoh hari...

Amie said...

Hai Ayu cayaaanggg... lamanya tak sembang. Nampak si puteri ayu nan comel itu..., rasa peluk2!

Puan Awin said...

Miss u la sis....lm x bukak blog ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...