♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, August 2, 2013

♥ Salam Aidilfitri ♥





Awai tak wish Selamat Hari Raya kat uols ni??? ngeeee....


sudi la kiranyer di gantung kat diding umah uols ituew....hikhik kad raya lama ni sebab tak de masa nak edit or design yang baru (((o(*___*)o)))   


Start this weekend ai bercuti berblog until lepaih raya...now dah mode nak beraya hukhuk...ai pun akan cuti² gak..kat mana surprise katanyer...surprise la sangat khen...actually kebayanyakan dah tahu ai nak gi mana hikhikhik ituew secret taw *zip mulut oke* mohtip la sangat nak bersecret bagai khen DUSH.


luggage dah siap ....doakan weols oke...hugs ketat² uols (o^^o)   


Hati² pulang ke kampung oke...drive safely uols ingatkan orang tersayang gituew....



Anak Pak Dolah makan lepat
Makan lepat sambil melompat
Nak hantar kad raya dah tak sempat
pakai blog pub kira ok what?

Sungai disusur sehari-hari
Dalam gelap menangkap ikan,
Ai menyusun sepuluh jari
Salah dan silap harap maafkan



Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua muslimin dan muslimat  ♥













19 comments:

Puan Awin said...

salam aidilfitri kak...slmt bercuti ye...

Nurzakiah Hanum said...

selamat hari raya sis

imie fatiema said...

salam aidilfitri lady chenta ~

Aziela said...

Selamat Hari Raya AYu and family. Holiday best2 yer. Nanti cerita tau. Jaga kesihatan....

Umie Artoqiemie said...

cantik luggage merah. jemput datang sarawak! haha

Jemarisuri said...

selamat hari raya ayu..
wah dh nk blk ekkk..
sama2..maafkan js gak ye kalau ada salah dan silap...moga bersua lg after raya^^

Ria said...

Selamat hari raya maaf zahir batin kak..best ny..raye2 p bercuti..lagi best sbb preggy dapat pose penuh..take care ye..

athirah Safarudin said...

Salam aidilfitri kak...selamat bercuti

アヌム said...

slmt hari raye k.ayuuuu..raya kt kedah la ehh..

Asrul "iLham" Sany said...

curlastttt....

selamat hari raya juga :)

sitiezahim said...

hahahah suprise ekkk hiihi :P
selamat hari raya ayu..pesan kat abang pilot bawak flight eelok ek, pandu berhemah :D

ct kektus said...

selamat hari raya kak. akak pon elok2 bercuti tuu. hihiii :)

ainnoraini said...

selamat hari raya yee..maaf zahir dan batin...

selamat bercuti...

Zuan said...

Salam Aidilfitri dari Blog Uncle Zuan :)

HasnulYakin Mohammed said...

Selamat Hari Raya.

Hanamiko Sakura said...

selamat hari raya kak ayu dan sekeluarga juga kepada baby gugel yg bakal lahir tu ;)

Yong Is My Name said...

Selamat Hari Raya Ayu..
Maaf Zahir Batin


**Pecah Kaca Pecah Gelas
**Sudah Baca Harap Balas ;-)

Schajar McFlurry said...

banyak tengok gambar akak kat insta! tapi baru sempat baca post ni. hehe. lama tak berblog la katekan.

selamat hari raya akak :)
p/s: semoga baby sihat selalu ye.

Cik Eka said...

cantik luggage. Lagi2 gedot2 pink tu. i like.

nak wish selamat hari raya, alamak dah masuk Zulkaedah dah. heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...