♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, April 5, 2013

♥ 桜 2013♥


Hye uols,


Tengah pujuk diri supaya rajin sket update blog ni ngeeee....now kat 日本 dah masuk 春/spring, season yang paling ai suka sebab suhu tak sejuk tak panas kira SO SO jer. Then di penuhi ngan bunga² chenta gituew.


桜/sakura dah kuar last 2 weeks ago but weols tak berapa nk enjoy sebab weather kejap ok kejap tak...tak berhanami sangat la. Dah 2 years timing sakura mankai/kembang ni selalu jer weekday..last year ok la ai boleh drive lagi now sebab preggy darl tak kasi permission nak drive so nak gi mana tunggu weekend jer la...buhsan giler *bertabahlah duhai hati...ayat drama queen ni*. So pics 桜 pun tak banyak sangat dan di sebabkan ai terlalu "RAJIN" ai mix jer ngeee.


snap guna iPhone jer...my fav road nak tengok sakura.....lawa sangat sakura biler mankai macam kapas putih...serious kirei giler....


 2 minggu lepaih kat Saitama koen sakura & nano hana baru nak kuar....


speechless cantek sungguh ciptaan ilahi ini.


my little family in syaa Allah Oct ni bertambah sorang lagi...doakan ai ok uols.



Adam oniichan sekarang tengah 春 休み /spring break next week dah masuk 2nen sei/darjah 2 dah....moga di permudahkan...ai pun akan start bento everyday la lepaih ni....


B4 ai lupa if uols ada acc keek boley usha² keek ai juga...baru nak berjinak² orang buat keek ai pun nak buat khen...ngeeee.




ini LINK ai if nak buka from pc or lappy.











24 comments:

Cik Imie fatiema said...

salam ladychenta , wish kalau nanti u dpt baby gurl, cantik macam bunga sakura.. =)

Tentang Kita said...

seronoknya.....

lieyalatif said...

Allahuakbar...Subhanallah....

cantik sgt.....takpe2, kami memahami mood ibu preggy nieh heheehe...tapi jgn le lame noo tak update...rindu i nanti ekekeekek

beb, sila keek byk2 pasal view kat sane key? i loikeee banyak2....heheheeh

Jemarisuri said...

oh sakuraaaaaaaaaaaa
bila la nk tengok dekat2...hihi..

semoga dipermudahkan ayu...insyaallah lepas ni berempat pulak...^^

Macam Yong said...

allo mak buyung.hehe wah best jejalan time spring.sangat indah. kat mesia ni really la hot. kat kelantan suhu jejak 48degree ari ni. bila tengok suhu cam tu,pk2 cam alat tu rosak je.haha tapi memang betul la berbahang, rasa nak hidup dalam air je. memang berpeluh,minum bergelen air.huhuhu. so, ada alahan teruk tak? yong doakan ayu tak kena alahan er logik ke? rasa cam boleh je kan.hehe kalo tak kesian. tp npk happy je tu, siap g jejalan kira dimakbulkan doa yong.happy to see you happy.

azs yana said...

cantik nya bunga sakura . secantik akak. kehkeh. nak dorayaki :) tiba-tiba ja .

Yong Is My Name said...

Ayu,
berseri-seri ;-)!!

LYAfrina said...

cantiknya.. teringin sgt nk berada kat tempat camni byk bunga2.. terpegun tgk pic..

athirah Safarudin said...

subhanallah cntiknye...ble dapat jejak kaki kt sn ye

sitiezahim said...

wahhh cantiknya...jeles jeles..hihihi...

LuN@_aiDi said...

uolss=)

wahhh-wahh teruja iols melihat sakura berkembangan itu.
chantek sangat.

take care ok ibu buyung!

lizz said...

cantiknyer...
kagum jap tengok gambar2 kat sini...
waa dah ader keek...

Ijah EmoTemo said...

cantiknyaaa! uols nmpk makin berseri!!! suka suka!! hahah

Aziela said...

Cantiknyaaa...mesti babay yang kat dalam pun seronok tengokm sakura kan...

sudipVSsenduk said...

Subhanallah cantiknya!

lama tak singgah sini, moga emak & baby sihat selalu :) Take care ya

Amie said...

Winduuuu.... cantiknya sakuraaa... take care Ayu sayangggg... in shaa Allah semuanya okey, Oktober tak lama lagi tuuu.

Amie said...

Winduuuu.... cantiknya sakuraaa... take care Ayu sayangggg... in shaa Allah semuanya okey, Oktober tak lama lagi tuuu.

babYpose said...

Salam, nyamannya nampak, inshaaAllah ada rezeki tu :)

happyichigo♥ said...

Cantik sangat sakura di jepun..take care preggy mummy!!

jeBateja said...

nak tanam pokok sakura kat kebun getah ayah den lah...sejuk sket.....ahakz

Soo Hae Daa said...

Lawa2...sakura lawa..akak lawa..!!

Eni said...

salam ayu...cantik sgt sakura tu :)...insyaAllah ada rezki nnt teringin sgt nk pegi sna tgk sakura...take care ayu, moga ayu & baby sentiasa sihat wa'alafiat

Schajar McFlurry said...

cantiknya bunga! Lama sangat tak jenguk sini. Akak apa kabar? :)

Cik TeN10 said...

dekat akita tak best sgt nk berhanami sbb time sakura mangkai tu hujan plus angin kuat. so sakura cepat je luruh. tp xpe sbb haritu i sempat hanami kt ueno park. mmg feeling abes lah. golden week aritu msa balik dr chiba i singgah gunma kejap. g ashikaga flower park. xsempat nk contact akak. lgpun rushing nk balik jgak sbb 7hb ade kelas.pape pn take care akak ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...