♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, January 18, 2013

♥ illumination 2013 ♥


Apa yang best biler 冬/winter selain boley main 雪/snow, ski etc wajib juga tengok illumination yang きれい/cantik...lip lap lip lap anak mami gituew. Last Saturday darl bawa weols terjah  あしかがフラワーパーク/ Ashikaga flower park 45 mins from 小山/oyama. Tempat ni pames if 春/spring boleh tengok bunga fuji yang berjuntai color purple gituew...




Weols sampai around pukul 0515pm , ingat kan tak ramai orang tengok² parking pun dah full so parking ataih sawah *voley gituew???* tak der la actually theyols memang sediakan banyak parking termasuk kat ataih sawah tue...nasib baik gi waktu tak 雨/hujan if not becak bermandi selut la.


Harga ticket for adult ¥600 (RM20) child ¥300 (RM10), if terjah masa mid April to the end of May harga jadi ¥1700 (RM58). But weols ni even dah duduk Tochigi dah almost 4 years buat ni lah 1st time terjah 公園/taman ni *siler la percaya sebab weols suka jalan tempat jauh dari yang dekat...pelik tak?*


queue nak beli ticket...seriously 寒い/cold giler maybe sebab tempat ni dekat ngan 山/bukit dah berangin memang gagagagagga lady gaga la.


our tickets if uols plan nak terjah second time boley jer then dapat diskaun ¥200 setiap sorang...1 ticket ni guna untuk 4 orang diskaun tue. 


pyramid yang bercahaya chenta gituew....ai risau actually nak jalan ataih titi *paham tak loghat kedah ni??* sebab orang ramai dah lain ataih 湖/tasik.


the 23-meter-high Xmas tower....


nice rite??? guna iPhone jer


mystic large wisteria & carpet of flower 


adam excited boleh jumpa fresh flowers then darl tengah setting nak snap pics...wajib kena bawa tripod sebab malam if tak der tripod pics memang tak cantek.


this is my fav place...serious cantekkkk giler....tengok live dari lawa from tengok kat pic ni (o^^o)...tertiba teringat lagu humko humise chura lo...cakap best nyanyi lagu hindustan ni... adam jawab mama ni sket² hindustan sket² hindustan...DUSH ngeee...tanya dia balik tahu tak hindustan tue apa? dia 。。。。。 tak tahu boley gituew???  


rainbow magic with music clap² sukerrrr  (((o(*___*)o))) 





Nota ibu jari manis ai::owh tulun jangan comment part muka comey bolat ai ituew...ai tahu dah bamok uwaaaa nanti ai diet la asyik makan cake jer lately...hentak kaki nangesssss (´-`)。。。。













16 comments:

MizzTina said...

mcm icity kt cni la ye.. tp kt sn mesti lg de vasss kann

Anum said...

bestnya sis
bila la anum nak pg :)

lieyalatif said...

mane ade bulat....comeeeell jek laa heheheehehe....

waaaaaaahhh tepegun2 lieya tgk hah..tak abis2 dok ckp wahhh wahhhhh heheheehe...best laaaa....teruja tgk...cantik sangat suasane lampu2 cahaya2 gitu.....

Nadiah Sidek said...

samalah...tempat dekat-dekat ni macam tak kisah sangat. duk fikir bila-bila masa boleh pergi :p

cantiknyalah tempat tu. kalau dekat, bolehlah terjah..huhu..

アヌム said...

600yen je.yasui nee..aa rindu nak tgk illumination cntik2..huhuuuuu

Aziela said...

Fav place Ayu tu memang cantik la. Dah boleh imagine dah mcm mana rasa kalau tengok live.

Ijah EmoTemo said...

wah uols! shantek sgt! kalerful! ai loikeeee

Jemarisuri said...

cantik ...
org yg ada dlm tu pun cantik gak...hihi

ieda said...

alaaaa cantiknyee dikk ..
kagum akak ..
memang bercahaya2 nie ..
cantik2 ... ;)
urmm macam icity di malaysia kan kan kan ;)
lebih kurang lahh .. huhuh entah bilelahh leh sampai kan ;)

Hanamiko Sakura said...

tengok lampu lip lap lip lap gitu .. hehe

Asrul "iLham" Sany said...

cam ni br la best kannn banding dr iCity yg cekik darah...

lizz said...

best nyer..terasa cam nak gi kesaner plak hehe semata2 kan...

fazilzura said...

hai awakkkk...
lama kite menyepi psl xkejo aka banak bby gurl ..

ni dh keje balik baru leh bukk blog aka BW kembali ...

anak teruna awk dh beso yewwww...
best nye cbration kt sana .. meriah abis

Yong Is My Name said...

Menci taw!
Best taw!
Kat pdg pasir tak de pun lip lap lip lop

ct kektus said...

cantek sangat ! kalerful. :)

Cik Sara said...

wow! cantik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...