♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, January 11, 2013

♥ Happy Belated Birthday Darl & Celebrate With Tomodachi ♥


Harloooo uols sayamm 1st n3 di tahun 2013...almost 3 weeks ai BERTAPA, bersarang dah umah ai ni...haiyooo ini akibatnyer if 休み/cuti lelama. Mood nak berblog memang tak der langsung sigh!


01012013 actually bufday my darl but ai lupa nak buat special n3 for him *sorry darl ai busy malaih plus tak sihat* coz 1st weeks weols cuti tue ai down with bad flu, cough & high fever...demam paling lama pernah rasa...habis semua plan nak gi jejalan etc...dah macam habit weols ni if 冬休み/winter break sure salah sorang tak sihat...last year darl kena (´-`)   。。。。


Weols celebrate anak beranak kat tempat fav darl iaitu Ootoya, sempat gak ai buat carrot cake for him. January 1st  tue kebetulan Lin Chan singgah umah so meriah sket la...2nd time jumpa lin chan b4 sempat borak kat embassy. She actually kawan darl since kat AAJ kat UM then sesama study kat 日本 cuma lain uni jer. But his friend dah macam my friend lol...selalu gituew ngeeee...apakah ai terlebey friendly?? (o^^o)


happy 33rd birthday darl ♥♥


happy face... her gegurlz sangat adorable uols...kawaiiii muka dah macam nihonjin sebab muka daddy & mummy pun gituew...yang best tak reti cakap melayu oke...nihongo jer. Opps lupa nak snap menu hari tue. Cuma sempat buat nasi ayam penyet, carrot cake, apam polkadot, kek batik etc m(._.)m


present from lin chan...arigatou babe yummy (o^^o)


January 2nd weols terima kedatang geng ketat² Sendai iaitu Pitt & Iryd. Memang meriah umah sebab mulut pitt ngan ai dah macam ramai giler orang hahaha DUSH.


they brought cake & present to darl, thanks uols....terharu oke...next year dah tak leh celebrate together² sebab theyols dah back for gud this March *sobs....biler la ai nak balik for gud plak ni??* The unik mug tue ai loikeeee @.@


2nd day theyols singgah after back from tokyo...owh hampunn jika kelihatan muka bibik sangat buruk hahaha..siap pakai pajamas voley gituew??? hahaha...keishi kun sangat kakkoii biler smile & laugh ♥


pics from fb pitt....ai tempek sini plak na...kawaii aichan yang tak leh renggang ngan abe adam -_-



To darl ur birthday gives me another chance to tell u that u mean more to me than anything else in the world. ai love u, and ai know ai always will.You're not just my husband, you're also my best friend.... Happy belated birthday dear. ♥ ♥ ♥









16 comments:

Teratak Hami said...

Lama sungguh bertapa... Happy New Year.

Suka tengok muka2 ceria dalam gambar tu. Happy Belated Birthday to your darl. Hadiah??

Cik Awin said...

slmt bertambah umr n semoga dimurahkan rezeki utk husband akak ye...

**klu akak kt m'sia, mesti leh datang majlis saya nanti...agak2 klu sy nk pos kad ke sana, buleh kah? hahahhaha....**

Kesuma Angsana said...

happy belated birthday tuk en hubby ye.. meriah sgt2 nampak tu !

et said...

happy new year ayu..

bezday ur laling sama ngan my hubby ler..huhuhu.

moga bahagia selamanya.

lizz said...

Happpy birthday to ur hubby k...moga panjang umur murah rezeki n bahagia selalu...kemain comel card birthday tu...cam baby lak tengok your hubby...hehe

Eni said...

sELamAT tAHuN bARu AyU ^,^....

❤Kamsiah❤ said...

ayu dah betul2 sihat ke..patut la lama tak berupdate...

Aziela said...

Happy Belated Birthday to Ayu's Darl. Hehehehehe. Ayu, sihat2 selalu naaa.

Kamalia said...

happy belated birthday to najib..
hahaha, ai dpt bayangkan kemeriahan bila uols dgn pitt berborak.

laskar pelangi said...

happeningnyaaaa kak;)
tengok gambr pun dah rasa meriah..kalau real,lagilahh kan ;)

Jemarisuri said...

hepi besday uncle darl...hihi
moga berbahagia selalu...
dan hepi new year ayu...^^

Hanamiko Sakura said...

happy belated bufday juga untuk darl kak ayu :D

seriyes muka anak tomodachi darl kak ayu mcam nihonjin.. mak ai~ nanti bila balik mesia macam mana ea nak cakap melayu.. hehe

Asrul "iLham" Sany said...

jelessss i tang dessert uols... sodap je mata nengok

Ijah EmoTemo said...

happy belated birthday hubby kaka ayu!!! :)

meriah nya uolss hihihi

ieda said...

eppy belated bday buat suami ayu .. meriah majlis ..
warna warni ! ...

LYAfrina said...

happy belated birth buat husband ayu.. smoga beliau diberikan kerahmatan dlm khidupan..

ttp meriah walaupon sambutan dgn kwn2 walaupon jauh dr famili..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...