♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, December 17, 2012

♥ Osaka Castle (大坂城) ♥



copy from my IG


Second day in Osaka..darl bawa gi Osaka Castle (大坂城) pula...from our hotel or USJ to 大坂城 just 25 minutes by densha/train. Memula plan nak ke Kyoto but lepas tengok masa tak cukup masa plak sebab malam nanti dah nak fly balik Tokyo plus travel guna densha ni risau ada orang bunuh diri etc delay plak. Sampai kat eki/train station nak jalan ke 大坂城 memang jauh but ok la boleh tengok daun² berguguran gituew khennnn hukhuk. Weather tak berapa nak elok kejap cerah kejap mendung kejap hujan plus angin kuat giler... serious very cold (´-`)  。。。。。



around Osaka castle park. yellow...kireii sangat..kat kanto masa ituew dah togel ngeee.

Osaka Castle (大坂城) 

at gokurakubashi bridge *muka memasing tengah tahan sejuk* (o^^o) 

gigih nak `tembak` di celah² momiji m(._.)m

color blocking...ai loikee this pics  ♥♥♥

123 action  (o^^o)  darl with me...


Gigih dok pose sana sini tetiba 雨/hujan berlari berkelian weols gituew. On the way nak balik USJ tetiba dapat announcement kata densha/train ke USJ di stop di sebabkan ada ada accident densha lari keta...bagai batu jatuh atas kepala masa tue. JR ada kasi bus gi sana but manusia ramai sangat last darl ajak balik naik boat. Nanti ai cherita next n3 oke.









18 comments:

Anum said...

salam sis
bestnya

MizzTina said...

dh mcm mohabbatien lak tgk dendaun tu..

lieyalatif said...

subhanallah..cantik....daun tu buat geram tu...meh pos due tiga lai kat malaysia ni meh hahaahahaahah....

pic last tu sweet gile...mcm kapel2 jek hah...kemain lagi....

suspen tu...tak sabar nak tau kisah accident tu plak...tak memasal naik boat plak...tapi mesti best tu kan....

Cik Awin said...

cantiknya ka...bila la agknya sy nak sampai ke sana tu? dlm mimpi je kot ;)

❤Kamsiah❤ said...

ayu...hotnya kapel tu memadu kasih...:)

Teratak Hami said...

Kat Osaka ke atau Kyoto yg byk sangat jinja / castle camni? Akak pun confius, mana jinja / castle .. hehe.

Lari dgn boot pink dalam hujan? Lari ke mana? Akak suka jacket merah tu. Tapi kat sini, nak pakai kat mana plak kan.

azs yana said...

subhanallah. cantiknya japan! bila agaknya dapat jejakkan kaki ke sana. very nice pics akak :D

JS or Mrs.Lina said...

cantik...
mmg menjadi la gambar2 tu...
^^...suka tengok pic ayu ngan encek abe tu...sgt sweet...hikhik

Kesuma Angsana said...

pics yg cantik2 sgt

fidzah saad said...

fullamak cantiknya pemandangan castle ni masa daun dah tuka kaler... kami gi time summer...seb baek tak berapa panas masa tu...

FnF simple life

Aziela said...

Sukanyaaa tembakan di celah momiji tu...

Sukanyaaa gambar Adam Kun atas bridge...

Sukanyaaa gambar merpati 2 sejoli tu, siyes romantik....

Sukanyaaa kalau dapat sejuk2 kat situ..uwaaa!

Ijah EmoTemo said...

aii likeee jaket merah yu noks!

auwww suka la fesyen uolsss!

yatie chomeyl said...

gmbr u dgn ur darl tu, adam-kun yg snap kan ke?

kasihredha said...

cantik boots pink tu :)

Nadiah Sidek said...

suka gambar istana celah-celah daun tu :)

Hanie Dew said...

weeee..seronoknye..oh i loike color blocking too u know. hahaha..

ayat lari berkeliaran tu sgt kelakar.dah la sejuk,hujan lagi..perrghhh..

Asrul "iLham" Sany said...

pandai anak u part posing2 ni kannn... ikut ibu dia yg vogue gituuuu :)

Yong Is My Name said...

Suke suke suke..
Curlazz gitew Ayu..

teringat istana takashi pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...