♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, November 26, 2012

♥ アダムの誕生日のお祝い ♥


Gigih nak type dalam nihongo gak...maksudnyer Adam's birthday celebration. N3 yang dah berkulat juga but Adam kun okasan tersangatttttttttttttttttttt lazy nak update new n3. Adeh terseksa jiwa raga gini sebab mood nak berblog dah makin terhakis dalam diri sadisssssss!!! Maybe sebab dah tahu banyak stalker ituew buat mood nak berblog kureng!!!


Weols buat small celebration jer...just invite our close friends nak jempaut reramai pun umah kecil sangat if kat mesia lain la. Ikutkan si adam ni dia nak invite the whole classmate dia *pitam okasan macam ni ngeee* but lepas slow talk ngan dia baru dia cakap nak invite tomodachi from youchien/tadika now gakko/sek ngan dia. So tak ramai la just 3 orang but his BFF orang philippines mix nihonjin tue tak de plak tu sebab ada hal family so kurang sorang. Ai plak invite my kohai kat Oyama kosen ngan model cantek from Ibaraki Syada  (@ p @). Cuma sayang tomodachi from Sendai tak dapat join weols ... maklumla far away.


16 Nov genap 7th alhamdulliah. He got flowers from Miho chan okasan ありがとう dah jadi macam flowers boy dia awwwwww aummmmmm  (((o(*___*)o)))   


menu orang tak berapa nak rajin ngeee...main dish laksa, tarako seafood spaghetti & spaghetti bolognese. For dessert ai buat blueberry cheese tart, chocolate & vanila cupcake, kek batik ala sarawak & choc cake. Deco cake tue semua adam buat ai just uli & letak color kat fondant jer, then ada buat cheese cake gak but lupa nak snap pic m(._.)m.


adam and his friends. 


gadis² kawaii & howt *wink wink*. Tq fy & sue sudi bawa homemade pizza kat weols hari tue....3 biji hokay alhamdulliah oishiikatta. sayang uols ketat² dek non (o^^o).


presents yang adam dapat hari tue....dapat jeep & hummer control from kazuki kun & kaka & abe oyama kosen. 2 lego tue di terbang khas from Sendai gituew...ありがとう Pitt & Iryd, Hanis & Mie. Miho chan kasi flowers,card & book. Ai noticed nihonjin suka kasi hon/books ekkk...baguih nak suruh adam belajaq ni hahahaha DUSH. TQVM uols semua for da awesome presents. 



Darl cakap 8th bufday nanti tak mau buat dah sebab space tak de nak simpan presents tue ngeeee...nak tergelak dengar. Now dah 4 kali adam celebrate bufday kat 日本 pejam celik pejam celik dah lama weols kat sini...if buat degree dah boley balek mesia dah.



nota ibu jari manis ai::  holiday mood activated, another 3 days to go...yipeeeeee!!! ♥♥♥








16 comments:

Anum said...

hapy dia kan sis

❤Kamsiah❤ said...

hepi besday Adam...semoga menjadi anka yg membanggakan ibu dan ayah..

err ayu...org jepun mkn tak laksa tu hehe...

LuN@_aiDi said...

Yeeeahh!!ladychenta dah up entry..
Mana uols menghilang? Jgn ler mood ke laut.hihi pedulikan stalker2 tersebut.hihi
Hepi besday adam! Moga jadi anak yg membahagian kedua org tuanyer.
Klu xmuat nk simpan adiah tuh,meh taruk katumah untie.hihihi

P/s: istagram id pelisshh nk folo.:)

MizzTina said...

amboi, dpt munge la..

NM03 said...

wow...bestnyer hadiah

Sherwieyna Muzzawer said...

salam. lama tak singgah sini. harap u sekeluarga hepi je..

hepi bday adam! semoga terus jadi anak yang baik ye..

Nadiah Sidek said...

happy birthday adam! sori aunty lambat wish...tak perasan entri-entri sebelum ni >_<

ct kektus said...

hehee. tak cukup ruang nak letak hadiah tu, macam lawak sikit. :)


happy lah adam, dapat banyak hadiah. :)

yatie chomeyl said...

cenggitu banyak punya menu still kata malas lagi haiyohhhhhhhh i tgk gmbr pun rasa kenyang dh tgk hahahha

LuN@_aiDi said...

Uols, iols search ladychenta dlm IG engak ketemu gitew. Sadissss..
IG iols luna_aidi .

FnF Simple Life said...

hepi befday Adam.. hepi nye dia dpt hadiah best2... sy gak tak penah buat befday party utk anak2.... sedey2...

kasihredha said...

Adam dpt bunga le...
Comel je

Kesuma Angsana said...

kecik2pun tetap nampak meriah tu ayu

lizz said...

kemain excited adam potong kek yer...


banyaknyer hadiah adam...

Jemari_Suri said...

wah adam dpt bunga...hikhik..hepi besday adam...mood hepi kan!..

Shaofie said...

psst... kak, yg pakai baju merah free hair tu orang japan gak ke? cantik whoaaa.. itu bukan kawaii dah, kirei na hito tuuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...