♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, November 12, 2012

♥ Birthday Gift In Advance ♥

AsSalam, Konichiwa!!!

Type sambey senyum lebaq hari ni. My bufday +- another 3 weeks but last week ai dah dapat bufday gift in advance from ANA airlines (All Nippon Airways). Darl buat CC kat ai guna amex ANA mileage club. CC ni memang ai guna for shopping etc....best sebab every point yang dapat boleh dapat mileage etc...banyak special ANA kasi for card holders...siap boleh dapat free airport limousine from umah ke airport or airport ke umah (yang ni only for gold card & above) hat ni weols tak pernah try lagik...hikhik nanti boleh try *voley verangan macam big boss DUSH*.


Masa dapat tengok terbentang besaq tulih お誕生日おめでとうございます (happy birthday) wahhhh curlastt gituew..envelope pun kawaiiii  ♥ ♥.





 Biler buka


 jeng 


jeng 


jeng 


jeng 


yeahhhh dapat TBC spa voucher ....*riuh umah adam kun okasan jerittt hahaha*  dan ai dapat pakej yang rega ¥14000 (RM540) ader detail theyols bagitahu kat dalam tue. ureshii *happy wootz wootz*.


ai tak decide nak pilih pakej yang mana satu...but serious awesome gift ni..sebab spa kat 日本 ni very expensive uols...dari ai perabih duwet kat spa baik ai beli handbag khen *tepuk dahi asyik handbag jer kejanyer hukhuk* biler dapat free harus la ai `keriangan` gituew. Alhamdulliah rezeki...@.@










14 comments:

hazila said...

Best tu dapat birthday gift in advance. Wah lepas ni kulit lebih mulus dan gebus gitew....

NM02 said...

wah... lepas ni gebus gebas la ye. hehehe

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer nk wish epy birthday to u in advance jugalah hehehe

Soo Hae Daa said...

Rezki2...happy bday in adv kak ayu cun..!! Lps ni celebrate bday berseri2 giteww..hikhik

kasihredha said...

Bestnya dapat foc
X yah nak kuar kan duit sendiri kan
Psssttt...boleh le beli handbag lagi :)

LuN@_aiDi said...

neh kalah hujan coklat melimpah ke ladang gandum!!

R.E.Z.E.K.I ^____^

wahhh syioookkknyer dah ler mahal pakejnyer!

Teratak Hami said...

Advance ... darl you kasik apa plak? Handbag lagi?? hehe

Jemari_Suri said...

wow bestnye dpt berspa..js jugak lum p lg nk berspa...haha

Cikgu Ma said...

salam kak...maaf lama x jejak..hari tu x leh buka link akak..blog not found...lama tau cari ^_^

happy birthday ^_^

FnF Simple Life said...

wah3... best tuuu... nnt time befday mesti dpt lg surprise...

ct kektus said...

waktu ni lah dapat membelai-belai tubuh badan. barulah mulus. hihiii :D

Shaofie said...

nak add kak ayu punya instagram.. cari saya yea.. shaofie. TQ Kak Ayu...

sitiezahim said...

lepas ni badan u cam retis la ayu....hahahahah

Tentang Kita said...

lepas nie kulit jd putih n mulus gitu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...