♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, November 25, 2014

❤️Otanjoubi Omedetou Oniichan (Belated) ❤️



U changed my world as soon as u entered in, time flies so fast u have become a lot stronger and bigger but u will always be my baby👼😊. Happy 9th birthday (belated) my darling son 💋. Gituew la caption ai Kat IG last week masa his birthday. Betui tak sempat nak update blog recently 😩. Ni pun update lelaju guna iPhone while Princess tengah sleep ni😅. 



Dah besaq anak teruna ai ni, maka kaedah mama nya makin kertuuuu la ni🙈🙈. Tak sempat nak celebrate sebab both my heroes not feeling well masa tu. Then darl pun kena outstation 5 days in Malaysia. Tapi his birthday present memang dapat awai-awai lagi. Dia request nak gi disneyland in shaa Allah soon sebab disneyland tak leh gi weekend sebab umat ramai sangat😩


Ai sempat ryori/masak simple giler that day. Carbonara spaghetti, tortilla pizza , cake pun beli jer since ai makin bamok ni malaih giler nak baking bagai uwaaaaa. 

                  Menu that day

Got present from his makchu...arigatou makchu ❤️❤️❤️💋




© 2009 - 2014 LadyChenta - All Rights Reserved.

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

LYAfrina said...

Long time no see...
Hehe...dah besar pon hero ni..
Comeynyer kek dia.. apa2 pom moga trs mbesar mjd anak y soleh & bjaya dunia akhirat..amin

Aziela said...

Wah...dah besar dah...huhuhuhu...pantasnya masa berlalu. Adam Kun makin hensem dan macho.... Semoga membesar sebagai khalifah yang cemerlang yer....

yatie chomeyl said...

shantek kek oniichan. otanjoubi omedetou abg adam

frommetoyou said...

otanjoubi adam kun :) kekki wa oishisouuu

Siti Hajar said...

9 tahun dah rupenye. Happy belated bufday abg adam :D

MizzTina said...

epi belated birthday adam.. comel kemain kek dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...