♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Sunday, October 31, 2010

♥J@peness Food ♥

today ai nak citer pasal japaness food plak...
if my peberet sushi of course kat sushi ro sedap nasi dia owg buat sedap



















(salmon sushi nih if ai makan bley berpingan
²)

ini plak menu baru unagi roll







































yang nih kaisendon, nasik dengan udang ,ikan,telur ikan mentah...yang color
pink tuh halia jeruk (oishii)

set yg kat bawah nih my peberet ai yang selalu makan soba sejuk yang di makan dengan kicap manis bersama udang & sayur gerong yang di celup tepung.




















Most Beautiful Memory ♥♥

3 comments:

FaiHash said...

haluuu sis :D
ai makanan jepun..sushi je lah pun *nangis*
ekekeke

Ayu Rosniza said...

sashimi x pernah try ker?
nanges gak la *@_o*

Hanie_Dew said...

tak makan unagi.makan udang ngan salmon tu je la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...